27/3/17

Η Μελίνα Ασλανίδου επισκέφτηκε το ACRO!ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
 ΜΑΛΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ
Στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης
Για 2 ακόμα τελευταία Παρασκευοσάββατα το πιο ζωντατό live club της πόλης και ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης θα εξακολουθεί να είναι μόνο το ACRO Club στην Ιερά Οδό. 


Χαμός επικράτησε για για ένα ακόμα εκρηκτικό διήμερο με την διασκέδαδη να μην έχει τελειωμό.


Ο Γιώργος Σαμπάνης με ενδιαφέρουσες διασκευές αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την ποπ/ροκ σκηνή αλλά και λαϊκά, ζωντάνεψε τα βράδια μας παρέα με την  Μαλού και την Ελισάβετ Σπανού.

Στο κατάμεστο ACRO Club βρέθηκε και η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου με τον συνοδό της όπου δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει με τον Γιώργο Σαμπάνη αγαπημένες επιτυχίες και ντουέτα. Όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκαν από το κοινό με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα. Στο  ACRO Club διασκέδασε για άλλη μια βραδιά και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την παρέα του αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού.


Ο παλμός της διασκέδασης συνεχίζει να χτυπά στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα. Το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο ACRO Club κάθε Παρασκευή & Σάββατο και για 2 τελευταία Παρασκευοσάββατα:
31/3-1/4 και 7/4-8/4
 Μην τα χάσετε!
ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων:
2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts
Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή & Σάββατο