8/2/17

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ στο Θέατρο Παλλάς

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ
Οι ωραιότερες κινηματογραφικές μελωδίες αγάπης Θέατρο Παλλάς
13 & 14 Φεβρουαρίου 2017
Διευθύνει ο Friedemann Riehle

Solist:
Sabina Olijve,
 τραγούδι
Natalia Lisniak, βιολί
Marcel Javorček, πιάνο

 
Δύο μαγικές βραδιές από μία μεγάλη ορχήστρα!

Ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον έρωτα και την αγάπη θα μας χαρίσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας που θα βρίσκεται  στην Ελλάδα στις 13 & 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς.
Αξέχαστες μουσικές στιγμές, βγαλμένες από τις πιο διάσημες ιστορίες αγάπης της μεγάλης οθόνης, όπως   “Love Story”, “Τιτανικός ”, “ Όσα παίρνει ο άνεμος”, “West side story”, “Star Wars”, “ Πέρα από την  Αφρική”, “Doctor Zhivago” και πολλές άλλες,  θα γεμίσουν τις καρδιές μας με τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Τη σημαντική αυτή ορχήστρα θα πλαισιώσει ένα χορευτικό θέαμα με  χορογραφίες της διακεκριμένης χορογράφου Άννας Αθανασιάδη εμπνευσμένες από τις  σκηνές αγάπης της μεγάλης οθόνης που όλοι λατρέψαμε.
Δυνατές σκηνές με αξεπέραστες μουσικές και τα σώματα των χορευτών να μας μεταδίδουν την ανατριχίλα μέσα από ένα παθιασμένο τανγκό, ένα ρομαντικό βαλς, μια σκηνή ζηλοτυπίας πάνω στη σκηνή του Παλλάς, συνθέτουν έναν ύμνο στην αξεπέραστη αξία των αριστουργημάτων της κινηματογραφικής μουσικής  που δεν θα αφήσει κανένα θεατή ασυγκίνητο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Ας αφήσουμε την μουσική να μας πλημμυρίσει και να νοιώσουμε την αγάπη σε όλο της το μέγεθος.  Αγάπη για το ταίρι μας , αγάπη για την οικογένειά μας, αγάπη για τον καλό μας φίλο, αγάπη για τον διπλανό μας, αγάπη για την ζωή.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας είναι ειδικευμένη στα soundtrack.
Έχει ηχογραφήσει εκατοντάδες μουσικές συνθέσεις για ταινίες του Χόλυγουντ αλλά και του Ευρωπαϊκού και Ασιατικού κινηματογράφου.
INFO
Θέατρο Παλλάς , Βουκουρεστίου 5, Αθήνα , 210 3218100
 Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες:
210 7298930, www.robin4arts.com, facebook.com/robin4arts

 Προπώληση:
www.viva.gr / τηλεφωνικά στο 11876  Καταστήματα: Public, Seven Sports, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη 58€, A' ζώνη 46€, Β' ζώνη 35€, Γ' ζώνη 25€, Δ' ζώνη 20€, Δ' ζώνη φοιτητικό- ανέργων 17€


Παραγωγή:
Robin4Arts & Destination Services Greece