8 Φεβ 2016

Γιάννης Πάριος:Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ήταν για τον Τόλη Bοσκόπουλο


Γιάννης Πάριος
 Μελίνα Ασλανίδου, STAVΕΝΤΟ




Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον η Ιερά Οδός με τον διαχρονικό Γιάννη Πάριο, την ξεχωριστή Μελίνα Ασλανίδου και τους ανατρεπτικούς Stavento, σε μια απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη που έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει εισπράξει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Όσοι παραβρέθηκαν στην κατάμεστη Ιερά Οδό την Κυριακή το μεσημέρι είχαν την τύχη να ζήσουν την συνάντηση δυο μεγάλων καλλιτεχνών! Ο Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος απόλαυσε τον Γιάννη Πάριο με τον οποίο διατηρούν μια μοναδική φιλία χρόνων αφού ο Τόλης τον αποκάλεσε “αδερφό” τουΑπό το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπουν η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία που δεν σταμάτησαν να παρακολουθούν με θαυμασμό το πρόγραμμα. 
  Ο Γιάννης Πάριος  θυμήθηκε την πρώτη τους συνεργασία με συγκίνηση λέγοντας ότι “Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ήταν για τον Τόλη,  το Κάτι τέτοιες ώρες” σε μια ηλεκτρισμένη και ζεστή ατμόσφαιρα το κοινό άρχισε να χειροκροτεί και να αναφέρει τα ονόματα των δύο καλλιτεχνών, η μαγική αυτή στιγμή κορυφώθηκε όταν ο Γιάννης Πάριος μετά την ένθερμη παρότρυνση του κόσμου, έδωσε τελικά τον τόνο στον μαέστρο και ο Τόλης Βοσκόπουλος αποδέχτηκε την πρόσκληση του και τραγούδησε το εν λόγω τραγούδι. 
Η Μελίνα Ασλανίδου επίσης είπε χαρακτηριστικά από την σκηνή “Να ήξερες πόσα μας έχεις μάθει... Σ'ευχαριστούμε πολύ για όλα... να ξέρεις ότι τα φυλάω στην ψυχή μου”.  Στο τραπέζι του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελα Γκερέκου ήταν και η κουμπάρα τους, Λία Παγώνη με την κόρη της Φωτειάννα. Σε διπλανή παρέα βρέθηκε και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να διασκεδάζει με την αδερφή του Γιάννη Πάριου. 

Ιερά Οδός

Ιερά Οδός 18-20

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
Τηλέφωνο κρατήσεων:
210-3428272
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts