28/12/15

«Χαμός στο Ι.ΣΩΜ.Α.» στο θέατρο " Περοκέ"Η πολυβραβευμένη βρετανική κωμωδία «THE PLAY THAT GOES WRONG» που  σπάει ταμεία και φέτος στο  Λονδίνο, το  Παρίσιι  και τη  Βουδαπέστη, τώρα και στην Αθήνα και μάλιστα «δια  χειρός»... Μάρκου  Σεφερλή!
Με τον ελληνικό τίτλο «Χαμός στο  Ι.ΣΩΜ.Α.», η διασκευή  της θεότρελης - ανατρεπτικής αυτής παράστασης, φιλοδοξεί να προκαλέσει μεγάλο «χαμό» πάνω, αλλά και κάτω από  την  σκηνή του θεάτρου ΠΕΡΟΚΕ και μάλιστα με την  ενεργή συμμετοχή του κοινού!
Η θεατρική ομάδα του Ινστιτούτου Σωματικής  Αγωγής (Ι.ΣΩΜ.Α.) αποφάσισε  να  ανεβάσει ένα θρίλερ που  κόβει την  ανάσα με εγκλήματα, ίντριγκες, πάθη και τέσσερις πιθανούς δολοφόνους!
Ο Επιθεωρητής Φρέντυ Κάρτερ (Μάρκος Σεφερλής) καλείταιι να  διαλευκάνει την  υπόθεση με  την βοήθεια βέβαια των θεατών, οι οποίοι πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα καθ’ όλη  τη διάρκεια της παράστασης, αφού στο  διάλειμμα θα  τους συναντήσει στο  φουαγιέ του θεάτρου και θα  μιλήσει μαζί τους, προσπαθώντας να συλλέξει πληροφορίες και να πάρει γνώμες, που  θα  τον βοηθήσουν να βρει την άκρη του νήματος.
Μέχρι το τέλος η αγωνία χτυπάει κόκκινο, καθώς ένας αδίστακτος δολοφόνος παραμένει ασύλληπτος μέσα στην αίθουσα. Τέσσερις ύποπτοι, τέσσερα διαφορετικά φινάλε, το  κοινό όμως έχει τον τελευταίο λόγο, αφού εκείνο ψηφίζει και αποφασίζει ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον... «Φόνο στην έπαυλη Τζέιμσον».


 

Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ
Οδυσσέως 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα
Μετρό: Στάση Μεταξουργείο
Τ.:210 52 400 40, 210 52 32 132