15 Δεκ 2015

Με πολύ «ΦΩΣ» η πρεμιέρα Γλυκερίας Μανώλη Λιδάκη και Μανώλη Κονταρού



«ΦΩΣ»

στα τραγούδια που μας μάγεψαν έδωσε

η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο  Μανώλης Κονταρός

στην πρεμιέρα τους!



Η Γλυκερία και ο Μανώλης Λιδάκης συνάντησαν για πρώτη φορά επί σκηνής τον Μανώλη Κονταρό, ένωσαν τις φωνές τους και υποδέχτηκαν τους φίλους τους στο «ΦΩΣ» σε μια δυνατή πρεμιέρα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! 




Η Γλυκερία, η αγαπημένη ερμηνεύτρια που διακρίνεται για το ξεχωριστό μέταλλο της φωνής της, τη γνησιότητα και τη ζεστασιά της παρέα με τον διαχρονικό Μανώλη Λιδάκη με τη γνήσια λαϊκή φωνή και την αυθεντικότητά του πάντρεψαν  επί σκηνής τις φωνές και τα αγαπημένα τους τραγούδια σε ένα μοναδικό έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κρητικός τραγουδιστής και δεξιοτέχνης στο λαούτο Μανώλης Κονταρός παρέσυρε τους φίλους της κρητικής μουσικής στη μαγεία του ριζίτικου και του παραδοσιακού τραγουδιού αλλά και στις κρητικές μαντινάδες σ' ένα ατέλειωτο κρητικό γλέντι.



Με πολύ «ΦΩΣ»,  πάθος και δυνατές συγκινήσεις δημιούργησαν μια ζωντανή ατμόσφαιρα πραγματικής διασκέδασης και αυθεντικής ψυχαγωγίας, γεμάτη ήχους, μουσικές, στίχους και αισθήσεις που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και έγιναν όλοι μια παρέα τραγουδώντας και χορεύοντας! 




Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Βασίλης Προδρόμου και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Στέλιος Φωτιάδης.



Κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο Μανώλης
Κονταρός
, υπόσχονται να γεμίσουν τα βράδια μας αλλά και τα μεσημέρια μας με «ΦΩΣ».



ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο Βράδυ & Κυριακή μεσημέρι στις 16.00
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hl