26 Ιαν 2015

Ελεονώρα Ζουγανέλη Νατάσσα Μποφίλιου στην Ιερά Οδό



Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ!

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό!


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού. Η δυναμική ένωση των τριών μεγάλων καλλιτεχνών μας χαρίζουν ένα μοναδικό τετράωρο πρόγραμμα που έχει αποσπάσει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!




 Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις “Ιερές Φωνές” φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντιούνται ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!
 


Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με την μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Κατερίνα Παπαδοπούλου και την παρέα τους επισκέφτηκαν την Ιερά Οδό για να απολαύσουν ζωντανά τους μεγάλους ερμηνευτές Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία όπου μαγεύουν το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τις μοναδικές τους ερμηνείες!
 Οι θαμώνες της Ιεράς Οδού είχαν μάλιστα την ευκαιρία να απολαύσουν επί σκηνής την Ελεονώρα Ζουγανέλη να τραγουδάει το “Μακριά μου να φύγεις” παρέα με την Ελένη Βιτάλη, αλλά και την Νατάσα Μποφίλιου να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει το “Μπαλαμός”. Φοβερά ενθουσιασμένες με το πρόγραμμα, δεν σταμάτησαν όλο το βράδυ να τραγουδάνε και να χειροκροτούν, ενώ δεν παρέλειψαν να  επισκεφθούν τους καλλιτέχνες στα καμαρίνια τους και να τους συγχαρούν.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με διαδρομές που συνενώνονται στον άξονα καλό τραγούδι δεν μένουν στα τετριμμένα. Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χαρίζουν βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς.


Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ
Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο
κρατήσεων: 210-3428272