24 Νοε 2014

«Happy Birthday» με 6 κεράκια για την κορούλα του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου



Μάνου Βαφειάδη
 
Xana Zoo Kid's Club

Στο Xana Zoo Kid's Club γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους Ισμήνης, ο  Γιάννης Αϊβάζης και της Μαρία Κορινθίου σβήνοντας τα 6 κεράκια της!

Παρέα με τους φίλους της η μικρή Ισμήνη δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να χορεύει ενώ όλοι μαζί της τραγούδησαν το «Happy Birthday». Ο «Φαταούλας», «Αγελάδα», ο «Αστακός», ο  «Βάτραχος», η «Χελώνα» και όλοι οι υπόλοιποι ήρωες της «Χοραλίας» ξεσηκώνουν τους μικρούς φίλους που δεν κατεβαίνουν στιγμή από τη μεγάλη πίστα!

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και επώνυμοι φίλοι των γονιών της μαζί με τα παιδιά τους. Η Δέσποινα Καμπούρη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Έλλη Κοκκίνου, ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαριάννα Τουμασάτου, η Κάτια Νικολαϊδου, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Μιχάλης Παπαθανασίου των Goin'Through και πολλοί άλλοι.

Στο Xana Zoo Kid's Club, μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ιδανικό για παιδικά πάρτι, οι εορτάζοντες γίνονται πρωταγωνιστές. Δεν πρόκειται για μια απλή παράσταση αλλά για ένα διαδραστικό υπερθέαμα. Οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν, πρωταγωνιστούν και διαμορφώνουν τη ροή της παράστασης και πολλές φορές ακόμα και τα τραγούδια.

Με αυτά και με εκείνα, αλλά και με πολλές ακόμα εκπλήξεις, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο

Xana Zoo Kid's Club!












 XANA ZOO KIDS CLUB


Ιερά Οδός 11, Γκάζι

Τηλ: 213 018 50 50

Ώρες παραστάσεων:
κάθε Κυριακή στις 11:30 το μεσημέρι








Εύκολη πρόσβαση με το Μετρό