22 Σεπ 2014

Ο Νίκος Ανδρουλάκης 24/9 στο Άλσος Νέας Σμύρνης





Από την Κρήτη ίσαμε τη Σμύρνη, θα μας ταξιδέψει μουσικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, στο Άλσος Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΄ΙΩΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 2014΄.

Περίφημα τραγούδια, των δύο σημαντικών τόπων, που συνεχίζουν να μας συγκινούν, να μας ενθουσιάζουν και να μας συντροφεύουν, σε κάθε στιγμή της ζωής μας, στις χαρές, στα ταξίδια, στους αποχωρισμούς, αλλά και στις βραδινές μας συναντήσεις.

΄Μια Σμυρνιά στο παραθύρι΄, ΄Στης Γραμπούσας τ΄ ακρωτήρι΄, ΄Αλατσατιανή΄,΄ Όσο βαρούν τα σίδερα΄, ΄Ας μη ξημέρωνε ποτέ΄, ΄Μήλο μου και μανταρίνι΄, ΄Μαύρα μου μάτια΄, ΄Αερόπλανο θα πάρω΄, ΄Γιαρούμπι΄, ΄Και γιατί δε μας το λες΄, ΄Ερωτόκριτος΄, ΄Αγρίμια κι΄ αγριμάκια μου΄, είναι μερικά από τα αριστουργήματα της μουσικής μας κληρονομιάς, που θα κάνουν «στάση» για χατίρι μας και για χάρη της παρέας...
 Συμμετέχει: η Ντίνα Γιακουμάκου.
Τους τραγουδιστές συνοδεύει 6μελής ορχήστρα:
Μιχάλης Τρανουδάκης πιάνο & επιμέλεια ορχήστρας, Στέλιος Καρύδας κιθάρα, Σωτήρης Μαργώνης βιολί, Μιχάλης Νικόπουλος λαούτο & μπουζούκι, Νίκος Ρούλος όρθιο μπάσο και Ηλίας Μπουκουβάλας κρουστά.

  Ώρα : 20.30