18 Ιουλ 2014

Σταύρος Ξαρχάκος «Μάνα μου Ελλάς» στη Σπάρτη

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο " ΣΑΪΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ" στη Σπάρτη θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή μουσικήή παράσταση στις 23/7 ο Σταύρος Ξαρχάκος

 Τετάρτη 23 Ιουλίου & ώρα 9.30 μ.μ.
ΜΟΥΣΙΚΗ
Σταύρος ξαρχάκος
«Μάνα μου Ελλάς»
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
10 € (προπώληση) – 12 € (στο ταμείο του θεάτρου)

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή περίοδο στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας τη συναυλία με τίτλο «Μάνα μου Ελλάς»: Τραγούδια από την αρχή της σταδιοδρομίας του μέχρι σήμερα, τραγούδια από τον κινηματογράφο, το θέατρο, που όλοι αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, και μελωδίες που μας συντρόφευσαν! «Δεν μπορώ να βρω άλλους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας παρά μόνο μέσα από τη μουσική και την ποίηση. Οι συναυλίες είναι μια απευθείας επαφή με τον κόσμο που γνωρίζει και θέλει να αποσπαστεί από το καθεστώς της ιδιωτείας που του έχουν επιβάλει και τον κρατά εγκλωβισμένο μακριά από τα προβλήματα της κοινωνικής συλλογικότητας, τις τέχνες και τον πολιτισμό. Τα τραγούδια της συναυλίας παραπέμπουν σε εικόνες, σε πρόσωπα, σε κείμενα και σε πάθη μιας ατελείωτης Μεγάλης Εβδομάδας του ελληνικού λαού», σημειώνει ο ίδιος.
Συνταξιδιώτες του σε αυτή την περιοδεία θα είναι η Ηρώ Σαΐα, ο Ζαχαρίας Καρούνης, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, καθώς και 11μελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών – σολίστ, την οποία θα διευθύνει ο Σταύρος Ξαρχάκος.