28 Μαρ 2020

Kygo feat. Tyga & Zara Larsson "Like It Is "


O KYGO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ NEO TOY SINGLE ΚΑΙ VIDEO “LIKE IT IS” ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ TYGA KAI ΤΗΣ ZARA LARSSON.
AYTO EINAI TO 
ΠΡΩΤΟ SINGLE AΠΟ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟ ALBUM TOY “GOLDEN HOUR”
O global superstar, παραγωγός και DJ Kyrre Gorvell-Dahll – a.k.a Kygo – μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single και βίντεο με τίτλο “Like It Is” feat. Tyga & Zara Larsson. Αυτό είναι το πρώτο track από τον επερχόμενο τρίτο δίσκο του Kygo “Golden Hour”, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music.
Βρείτε το νέο single εδώ.


To “Like It Is” έρχεται μετά την κυκλοφορία του καλλιτέχνη με την Whitney Houston, “Higher Love”. Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει 651M audio και video streams και έχει μπει στο Top 40 radio. To “Higher Love” είναι ένα cover του classic του Steve Windwood που κυκλοφόρησε το 1986.

Το The Whitney Houston Estate παρουσίασε στον Kygo την ηχογράφηση της Whitney που αρχικά είχε κυκλοφορήσει ως bonus track μόνο στην Ιαπωνική version του δίσκου της “I’m Your Baby Tonight”. Ο γνωστός παραγωγός μόλις άκουσε το track μπήκε αμέσως στο studio αρπάζοντας την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι με μία από τις σπουδαιότερες τραγουδίστριες όλων των εποχών. Το “Higher Love” γράφτηκε από τον Steve Winwood και τον Will Jenningsand και είναι σε παραγωγή του Kyrre Gorvell-Dahll και του narada Michael Walden.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερο υλικό από τον Kygo.




Σχετικά με τον Kygo:

O Kygo είναι ένας Νορβηγός, παγκοσμίως γνωστός παραγωγός, τραγουδοποιός, DJ και μουσική διάνοια που έχει μετατρέψει τον εαυτό του σε διεθνές πειρασμό μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η μουσική ιδιοφυία και παραγωγός/DJ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 14.6 δισεκατομμύρια audio και video streams και 3.3 δισεκατομμύρια YouTube views. To 2015 ονομάστηκε ο Breakout Artist του Spotify καθώς τραγούδια όπως το “Firestone” (feat. Conrad Sewell) και “Stole The Show” (feat. Parson James), τα οποία έγιναν χρυσά και πλατινένια σε 16 χώρες, τον βοήθησαν να γίνει ο καλλιτέχνης που συγκέντρωσε 1 δισεκατομμύριο streams στην πλατφόρμα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το πρώτο album του Kygo “Cloud Nine” έφτασε στο Νο1 του iTunes Dance Albums Chart αλλά και στο Νο1 του Nielsen Soundscan electronic albums Chart. Ο δίσκος έλαβε αμέτρητες θετικές κριτικές με το Rolling Stone να το αποκαλεί “απλά καταπληκτικό”. O Kygo έκανε το ντεμπούτο του στην Αμερικάνικη τηλεόραση στο The Late Late Show με τον James Corden όπου παρουσίασε την acoustic version του τραγουδιού “Stole The Show” (feat. Parson James). Επίσης έχει εμφανιστεί στο Good Morning America, στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon και στο The Ellen DeGeneres Show.

Το 2016 εξαιτίας της γιγαντιαίας επιτυχίας του, βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Billboard. Την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο με το τραγούδι “Carry Me” και την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Julia Michaels. Ο ίδιος αποκάλεσε το γεγονός “ένα από τα μεγαλύτερα performances της καριέρας του”. Συνεχίζοντας την επιτυχία του, ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το single “It Ain’t Me” σε συνεργασία με την Selena Gomez, το οποίο έφτασε στο Top 10 του Billboard Hot 100 και συγκέντρωσε πάνω από 949 εκατομμύρια Spotify streams με την USA Today να το ανακηρύσσει ως δυνατό υποψήφιο για το επίσημο τραγούδι του καλοκαιριού. Ο Kygo όμως δεν σταμάτησε ούτε το 2017, κυκλοφορώντας το EP του “Stargazing” το οποίο ακολούθησε το δεύτερο studio album του με τίτλο “Kids In Love”, μία δουλειά με 8 tracks που χάρισε και το όνομα του στην παγκόσμια περιοδεία του που ξεκίνησε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και τελείωσε στην Βοστώνη στην Αμερική. Επίσης παρουσίασε και το τραγούδι “First Time” με την Ellie Goulding που έφτασε στο Νο1 του iTunes σε 14 χώρες και στο Νο9 του Billboard Hot Dance/Electronic Songs chart. To επίσημο music video έχει συγκεντρώσει πάνω από 96 εκατομμύρια views στο YouTube. To follow up single του “Remind Me To Forget” feat. Miguel γνώρισε επίσης σημαντική επιτυχία με πάνω από 812 εκατομμύρια streams και πάνω από 74 εκατομμύρια views στο YouTube. Η κυκλοφορία του με το συγκρότημα Imagine Dragons με τίτλο “Born To Be Yours” έχει πάνω από 379 εκατομμύρια Spotify streams.