26 Μαρ 2020

Ο Dotan επιστρέφει με το τραγούδι NUMB!



Ο Ολλανδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός, Dotan, ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας shows σε σπίτια φίλων του. Το debut album του “7 Layers”, που κυκλοφόρησε το 2014, έγινε πολυπλατινένιο και δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου στο σαλόνι του καλλιτέχνη. Ακολουθώντας αυτή την επιτυχία, ο Dotan έκανε sold out συναυλίες στο Ziggo Dome Stadium του Άμστερνταμ και εμφανίστηκε σε αμέτρητα φεστιβάλ όπως το Pinkpop, το Sziget, το SXSW και το Pukkelpop.
Παρόλη την τεράστια επιτυχία, ο Dotan επέλεξε να κρύβεται πίσω από την μουσική του και να μην εμφανίζει το πρόσωπό του σε artworks ή βίντεο της δουλειάς του. Έπειτα επικεντρώθηκε στην ανάδειξη ανερχόμενων τραγουδιστών-τραγουδοποιών μέσα από το brand του, “7Layers”.

Μετά από σχεδόν 6 χρόνια απουσίας, ο Dotan επιστρέφει με τον πιο δυνατό ήχο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Κατά την διάρκεια της αναζήτησης του εαυτού του και μίας βαθύτερης σύνδεσης με την μουσική του, ο Dotan πήγε στην California όπου βρήκε πολύ σημαντικούς συνεργάτες που είχαν την ικανότητα να εκφράσουν στο μέγιστο όλους τους ήχους που είχε στο κεφάλι του. Το “Numb” είναι το πρώτο από πολλά δυναμικά τραγούδια που θα ακολουθήσουν και θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή του τραγουδιστή.
Το “Numb” είναι ένας εξελιγμένος, εκλεπτυσμένος και ευαίσθητος ήχος με επιρροές από ηλεκτρονική και pop μουσική, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τα συναισθήματα ενός αληθινά ταλαντούχου τραγουδιστή-τραγουδοποιού.
Βρείτε το εδώ.

Το “NUMB” κυκλοφορεί από την Panik Records.