21 Φεβ 2020

Συνεχίζονται οι sold out παραστάσεις στην Ιερά Οδό!



Με πολύ επιτυχία και πλήθος κόσμου συνεχίζονται οι sold out παραστάσεις στην Ιερά Οδό στο πιο δυνατό live πρόγραμμα του φετινού χειμώνα
με τον Βασίλη Καρρά, τον Γιάννη Πλούταρχο,
την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη!






Με πολύ κέφι, χορό και πολλές μουσικές επιτυχίες ξεσηκώνουν τους αμέτρητους και φανατικούς θαυμαστές τους, αλλά και αγαπημένους φίλους και συνεργάτες κάθε Παρασκευή & Σάββατο στην Ιερά Οδό αποθεώνοντάς τους με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα!
Ο Βασίλης Καρράς με τον Γιάννη Πλούταρχο με εξαιρετική χημεία επί σκηνής, παρουσιάζουν ένα δυνατό πρόγραμμα – εγγύηση επιτυχίας και διασκέδασης γεμάτο με τα ομορφότερα τραγούδια όπου καλλιτέχνες και κοινό γίνονται μια παρέα!



 Μαζί τους και η Έλλη Κοκκίνου, πάντα εντυπωσιακή, επικοινωνιακή με το κοινό και με πολλές επιτυχίες που έχουμε όλοι αγαπήσει! Η Κατερίνα Στικούδη, δίνει την δική της πινελιά με τις ποπ επιλογές και τις ανατρεπτικές της εμφανίσεις!



Ένα μοναδικό σχήμα, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και χαρίζει μοναδικές μουσικές συγκινήσεις και αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
Ιερά Οδός 18-20 Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272>
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο
FB: @ieraodosofficial
Instagram: @ieraodos