25 Φεβ 2020

Τόλης Βοσκόπουλος : Κάθε εμφάνισή του είναι γεγονός!



 
Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος
στο BARAONDA Music Hall
μόνο κάθε Τετάρτη!

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα απέραντης αγάπης και θαυμασμού αλλά και βαθιάς εκτίμησης για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού  ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στο BARAONDA Music Hall.





Ο Τόλης Βοσκόπουλος, επέστρεψε και μάγεψε στο  BARAONDA Music Hall, το δικό του μαγαζί, όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος καθώς ήταν ο πρώτος που το εγκαινίασε, δίνοντας το προσωπικό του στίγμα. Ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά χρόνια τώρα, απόλαυσε έναν μεγάλο καλλιτέχνη με διαχρονική αξία και την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή.

Κάθε εμφάνισή του είναι γεγονός!



Στο BARAONDA Music Hall εμφανίζεται και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ένας τραγουδιστής με πλούσια μουσικά βιώματα ο οποίος εκτός των άλλων, μας θυμίζει και μεγάλες επιτυχίες του αείμνηστου πατέρα του Γρηγόρη Μπιθικώτση.



Την παρέα συμπληρώνει η εξαιρετική τραγουδίστρια Βάλια Σωμαράκη.



Μαζί τους η Χρυσανθεμίς, μια νέα, χαρισματική ερμηνεύτρια που έχει ξεχωρίσει ο Τόλης Βοσκόπουλος για την υπέροχη φωνή  και την εξαιρετική της παρουσία, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικά ντουέτα από απ΄όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του.



Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Στο κλαρίνο ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος και στο βιολί ο Θάνος Γκιουλετζής

Το ατμοσφαιρικό BARAONDA Music Hall ένας χώρος όπου η σχέση καλλιτέχνη και κοινού είναι κοντινή και άμεση, ξεχωρίζει και για το πλούσιο μενού του, υψηλής ποιότητας.

Ο απόλυτος συνδυασμός στο BARAONDA Music Hall, μοναδικό προορισμό για εξαιρετικά βράδια.

BARAONDA Music Hall
 Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778