12 Φεβ 2020

Στο Νίκο Βέρτη ο σπουδαίος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης



ΥΤΟΝ the music show
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Ότι και να δεις ότι και να ακούσεις η εμπειρία του να το ζεις είναι μοναδική!
O Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ the music show συνεχίζει τις εμφανίσεις του με μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας υπέροχες νύχτες στους πολυάριθμους φίλους του που τον επισκέπτονται για να τον απολαύσουν κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ένας από τους πιο σπουδαίους συνθέτες μας, έκανε έκπληξη στον Νίκο Βέρτη, και αυτή την Κυριακή πήγε στο ΥΤΟΝ the music show για να τον απολαύσει με την παρέα του... και φυσικά δεν παρέλειψε να πάει στο καμαρίνι του και να τον συγχαρεί για όλο αυτό το καλοφτιαγμένο πρόγραμμα, το εντυπωσιακό θέαμα που παρουσιάζει, δίνοντας μια άλλη εκδοχή της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.




Όσο για τον Νίκο Βέρτη δεν μπορούσε να μην μοιραστεί την χαρά και την τιμή που ένιωσε με αυτή την επίσκεψη και φυσικά να μην του αφιερώσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το "Σήμερα" που ακούστηκε κατά την διάρκεια του μοναδικού στιγμιότυπου που κάνει με τους δύο ξεχωριστούς συνεργάτες του για την φετινή σεζόν τον Νεκτάριο Μαλλά και τον Αντώνη Μερακλή.
Στο ΥΤΟΝ the music show ότι και να δεις ότι και να ακούσεις η εμπειρία του να το ζεις είναι μοναδική.
 Ο Νίκος Βέρτης και γι’ αυτή τη χρονιά κάνει την απόλυτη διαφορά και μας προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένουμε.
Το ΥΤΟΝ the music show είναι εμπειρία!

ΥΤΟΝ the music show
Πέτρου Ράλλη 38
Τηλ. Κρατήσεων: 2103453139