12 Δεκ 2019

Νότης Σφακιανάκης Σταμάτης Γονίδης θα παρουσιάσουν μοναδικές γιορτινές νύχτες στο " ΒΟΤΑΝΙΚΟ"


Με μία πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου, μοναδικό   καλλιτεχνικό γεγονός στα μουσικά  δρώμενα, άνοιξε τις πύλες του ο " ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ"  για την χειμερινή περίοδο 2019-2020 παρουσιάζοντας  τον Νότη Σφακιανάκη και τον Σταμάτη Γονίδη.
Οι δύο σημαντικοί ερμηνευτές της λαϊκής μας μουσικής, που συνεργάζονται για πρώτη φορά, χάρισαν στο κοινό  μέσα από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα όμορφες, κεφάτες και συγκινητικές  στιγμές διασκέδασης.  
 

Ο χρόνος  λέει πάντα τα πράγματα με το όνομα τους και ότι γράφει στα κιτάπια του δεν αλλάζουν  με τίποτα.
Από τις αρχές λοιπόν της δεκαετίας του 90' ο Νότης  και τα μέσα της δεκαετίας του 80' ο Σταμάτης άνοιξαν  την πόρτα της δισκογραφικής τους διαδρομής και σίγουρα δεν ήξεραν   που θα τους βγάλει .
Είχαν  να...  αντιμετωπίσουν εκείνα τα χρόνια σπουδαίους διαχρονικούς ερμηνευτές και όμως όλα έδειχναν, παρακολουθώντας την πορεία τους από κοντά, ότι σιγά σιγά κέρδιζαν  την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού.
Η ιδιαιτερότητα της φωνής τους και τα τραγούδια τους, με μουσικές και στίχους που αγγίζουν τις καρδιές του απλού κόσμου,  τους οδηγούσαν  στα μονοπάτια της επιτυχίας και ταυτόχρονα σου  έδιναν  τις αφορμές χωρίς δεύτερη σκέψη να φιλοξενήσεις  τα τραγούδια τους  σε μουσικές εκπομπές και να γράψεις κείμενα  στις καλλιτεχνικές στήλες .
Από τότε λοιπόν μέχρι σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης έγραψαν  την δική τους ιστορία στην λαϊκή μας μουσική και ανήκουν πλέον  στην ομάδα των διαχρονικών ερμηνευτών μέσα από την πλούσια και γεμάτη επιτυχίες  δισκογραφική τους διαδρομής






Οι Άγιες Χριστουγεννιάτικες Νύχτες και ο ερχομός του 2020 λοιπόν  πλησιάζουν και για  το Αθηναϊκό κοινό και όχι μόνο,   υπάρχει η λαμπερή πρόταση για την γιορτινή του έξοδο σε ένα μουσικό χώρο που πάντα ξεχωρίζει με τις καλλιτεχνικές του προτάσεις.

Εορταστικό πρόγραμμα   


Μαζί  τους και το συγκρότημα των REC




( Φωτο) Από την λαμπερή πρεμιέρα του " ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ"

Ανοιχτά Παρασκευή- Σάββατο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ                                                                                
Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση
Τηλ.κρατήσεων : 210 3473835 & 6978000087