26 Δεκ 2019

Δέσποινα Βανδή - Νίνο Ξυπολιτάς- Γιώργος Παπαδόπουλος στο «ACRO Club»



ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ACRO Experience!

Μία κορυφαία συνεργασία - Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία στο «ACRO Club»!
Η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο Ξυπολιτάς και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξεκίνησαν δυναμικά τις εμφανίσεις τους και συνεχίζουν με επιτυχία να βάζουν φωτιά στο «ACRO Club» κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάζοντας ένα πραγματικά ξεχωριστό live show.




Με μια φαντασμαγορική παραγωγή, με τα πιο πρωτοποριακά και δυναμικά μουσικά μέσα, με εντυπωσιακά σκηνικά, ιδιαίτερα χορευτικά, μοναδικά φώτα και ανατρεπτικά μακιγιάζ καθιστούν το  «ACRO Club» το πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σχήμα της φετινής σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα!



Αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι έχουν επισκεφθεί το «ACRO Club» για να απολαύσουν από κοντά τους τρεις καλλιτέχνες.








 Ανάμεσά τους διασκέδασαν ο Χρήστος Χολίδης, ο Νίκος Μουτσινάς παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαίρη Συνατσάκη, ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, η Ευγενία Σαμαρά, η Δανάη Μπάρκα, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Δώρα Μακρυγιάννη και άλλοι.





Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά και πάλι στο «ACRO Club», στο γνώριμο πια στέκι της Ιεράς Οδού, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας τα πιο πρωτοποριακά και δυναμικά μουσικά θεάματα με μεγάλη επιτυχία οδηγώντας το στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

ACRO Experience … Εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση!
ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων:
2103417300
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο