18 Νοε 2019

H Celine Dion μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album της COURAGE!


H Celine Dion μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album της “Courage”, μέσω της Panik Records και της Sony Music. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η Celine παρουσιάσε το βίντεο για το ομότιτλο με τον δίσκο single (σκηνοθετημένο από τον SeOh). Εχθές, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή “CBS This Morning” με την Gayle Kings και απόψε θα ενωθεί ξανά με τον Jimmy Fallon στο The Tonight Show. Αυτή την Δευτέρα αναμένεται να κάνει το club house debut της με τον Andy Cohen στο “Watch What Happens Live on Bravo”. Επίσης, η Celine θα εμφανιστεί στο Macy’s Thanksgiving Day Parade όπου θα δώσει ένα special αποκλειστικό performance από το “Courage”.


Εκπροσωπώντας ένα νέο ενθουσιώδες δημιουργικό μονοπάτι για την Celine, το “Courage” είναι ένας συνδυασμός δυναμικών μπαλάντων και up-tempo tracks. Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 τραγούδια, με επιπλέον 4 στην deluxe έκδοση.

Οι πρώτες κριτικές του album έχουν φτάσει ήδη. Η Associated Press έγραψε: “Η Dion είναι μία ηχητική χαμαιλέοντας που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το ποιος είναι κοντά... Υπάρχουν μεγαλειώδεις μπαλάντες χαμένης αγάπης αλλά κυρίως ενδείξεις ελπίδας και  αποφασιστικότητας”.

To US Weekly σχολιάζει: “(To Courage) είναι ένα ανεβαστικό και απόλυτα δυναμικό άλμπουμ, σίγουρα μία άξια προσθήκη στον αιώνιο κατάλογο της Dion”.

Η  Celine έχει ήδη παρουσιάσει αρκετά τραγούδια από τον νέο της δίσκο κατά την διάρκεια του “Courage World Tour”, ένα εκπληκτικό live show που συνεχώς δέχεται θριαμβευτικές κριτικές.
 
“H Dion θύμισε σε όλους γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες stars στον κόσμο με μία δυναμική και καθηλωτική συναυλία”, Billboard Magazine.

H περιοδεία της Celine Dion ”Courage World Tour” θα συνεχιστεί και το 2020 στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.
 
Tracklisiting:

1          Flying On My Own
2          Lovers Never Die
3          Falling In Love Again
4          Lying Down
5          Courage
6          Imperfections
7          Change My Mind
8          Say Yes
9          Nobody's Watching
10       The Chase
11       For The Lover That I Lost
12       Baby
13       I Will Be Stronger
14       How Did You Get Here
15       Look at Us Now
16       Perfect Goodbye [Explicit]
17       Best of All (*deluxe)
18       Heart of Glass (*deluxe)
19       Boundaries (*deluxe)
20       The Hard Way (*deluxe)

Με πάνω από 250 εκατομμύριαπωλήσεις σε όλο τον κόσμο, η Celine Dion είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες, σεβαστές και επιτυχημένες performers στην ιστορία της pop μουσικής. Έχει κερδίσει 5 βραβεία Grammy, 2 βραβεία Oscar, 7 American Music Awards, 20 JUNO Awards και 40 Felix Awards. Παραμένει ως μία από τις τραγουδίστριες με τις περισσότερες πωλήσεις και παρέλαβε το Diamond award στα WorldMusic Awards το 2004 όπου και αναγνωρίστηκε το status της ως η γυναίκα καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το 2016 τα Billboard Music Awards της έδωσαν το βραβείο “Lifetime Achievement Icon Award”. Τον Απρίλιο, η Celine έγινε η καινούρια παγκόσμια εκπρόσωπος της L’Oreal Paris.

 Βρείτε το "Courage" εδώ.