9 Οκτ 2019

ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ " Αλκοόλ "Νέο Single / Video Clip-Live 2/11 στον Ορφέα



Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι το αλκοόλ.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο άτακτος εαυτός του που τον παρασέρνει να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει χωρίς εκπτώσεις, φόβους κι ενοχές.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι το αλκοόλ.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι η πλευρά του εαυτού του που παίρνει την ευθύνη, που ζει με ειλικρίνεια και σέβεται τις βαθύτερες ανάγκες κι επιθυμίες του χωρίς συμβιβασμούς.


Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι το αλκοόλ…κι αυτός είναι ένας «ύμνος» για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Πίνουν μαζί του οι: Λεωνίδας Πετρόπουλος (Ηλ. Μπάσο, μίξη, mastering), Γιώργος Καρδιανός (Ηλ. κιθάρα), Στέφανος Σακελλαρίου (Τύμπανα), Μυρσίνη Δημοπούλου (Τρομπόνι), Σταματία Φορλεμάδη (Τρομπέτα), Άρης Γεωργίου (Σκηνοθεσία video clip) Συμμετέχει η ηθοποιός Δώρα Πανταζοπούλου 


Ορέστης Ντάντος live στη μουσική σκηνή του Ορφέα – Σάββατο 2 Νοεμβρίου




Μετά από τις περσινές επιτυχημένες εμφανίσεις στον φιλόξενο «Ορφέα», ο γνωστός τραγουδοποιός λέει να το ξανακάνει. Με καινούρια ακυκλοφόρητα τραγούδια και μεγάλη διάθεση δίνει ραντεβού στη «μουσική σκηνή» της Φωκίωνος Νέγρη στις 2 του Νοέμβρη. Η ζεστασιά του χώρου ταιριάζει απόλυτα με την αμεσότητα των στίχων και την αβίαστη επικοινωνία με το κοινό που τον χαρακτηρίζει, δίνοντας υπόσχεση για μια βραδιά ειλικρινούς συγκίνησης κι ακρόασης.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης 22:00
Είσοδος 5 ευρώ


Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 210-8668544 6939-187511
https://www.facebook.com/orfeas.cafe/