6 Ιουν 2019

Η Τάμτα διακρίνεται ως μια από τις γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στα social media στην Ευρώπη


Λίγο μετά την εκπληκτική εμφάνιση της στη Eurovision με το τραγούδι Replay και την επιτυχία στα Ευρωπαϊκά charts, η Τάμτα διακρίθηκε και για την δραστηριότητα της στα social media.
Τόσο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του profile της στα social media, όσο και η inspirational ιστορία της που μόλις γνώρισε και η Ευρώπη ήταν τα στοιχεία που έκαναν την Τάμτα να διακριθεί ως μια από τους top 40 influencers στην Ευρώπη βάση των Global Social Media Awards που διεξάγεται στην Πράγα.


Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν το Super model Καρολίνα Κουρνίκοβα και γνωστός συγγραφέας και παρουσιαστής του x-Factor της Σλοβακίας Μαρτιν Ραους.
Στα Global Social Media Awards τραγούδησε η Alma, το κορίτσι από την Φιλανδία με περισσότερα από 250.000.000 streams στο Spotify, ο τραγουδιστής Justin Jesso γνωστός για την συνεργασία του με τον super DJ και παραγωγό Kygo στο τραγούδι “Stargazing” αλλά και οι φετινοί εκπρόσωποι της Τσεχίας Lake Malawi που τραγούδησαν το “Friend of a friend” με το οποίο εμφανίστηκαν στην σκηνή της Eurovision στο Tel Aviv.


Οι παγκόσμιες διασημότητες δεν σταματάνε εκεί… Μερικοί απονέμητες της βραδιάς ήταν o senior vice president του MTV Lars Silberauer και η υπεύθυνη social media των Ηνωμένων Εθνών Beatrice Frey που είναι ένθερμη υποστηρικτής των δικαιωμάτων της γυναίκας.

Στην εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκπρόσωποι από όλες τις χώρες με μοναδικά profile και ξεχωριστές ιστορίες. Μερικοί από τους «εκατομμυριούχους» των social media, που ξεχωρίσαμε εμείς είναι η @Lisaandlena τα teen icons της Ευρώπης με 14,5 εκατομμύρια followers, ένα από τα πιο cute ζευγάρια του διαδικτύου @Tamiandsky από την Ισπανία (1Μ followers), η πιο αστεία γιαγιά του Instagram με τον εγγονό της @Smoothsmith8 (2,6Μ followers) και η @paola_antonini η καλλονή με το τεχνητό πόδι που εμπνέει το διαδυκτυο (2,6Μ followers).
Η Τάμτα συνεχίζει την Ευρωπαϊκή της πορεία και μετά την Τσεχία θα ταξιδέψει εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο σε κεντρικές Ευρωπαϊκές χώρες για μια σειρά συναυλιών. Μερικοί από τους προορισμούς είναι η Μαδρίτη, η Βαρκελώνη, η Σεβίλη, η Στοκχόλμη και το Tel Aviv.
Οι επόμενοι σταθμοί της Τάμτα είναι το Athens Pride στις 8 Ιουνίου, τα Super Music Awards της Κύπρου στις 12 Ιουνίου και τα Mad Video Music Awards στις 27 Ιουνίου.