18 Φεβ 2019

ΝΑΤΑΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ " ΝΕΟ SINGLE


Η Νατάσα Κωνσταντίνου είναι μία νέα πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια που κάνει την είσοδό της στην δισκογραφία μέσα από την Real Music με το πρώτο της Digital Single που τιτλοφορείται «Το τραγούδι μας».


Πρόκειται για ένα τραγούδι με την δημιουργική σφραγίδα της ίδιας της τραγουδίστριας ξεδιπλώνοντας με αυτό τον τρόπο το σπουδαίο της ταλέντο στην σύνθεση και στο στίχο!

 Νέα, όμορφη και πολλά υποσχόμενη και κυρίως με μουσική παιδεία αφού και η ίδια είναι μουσικός παίζοντας κιθάρα.

 Η κιθάρα της και η μοναδική της ερμηνευτική ικανότητα την συντροφεύουν και στις live εμφανίσεις της σε επιλεγμένους χώρους κυρίως της Βορείου Ελλάδος αφού η φήμη της και το όνομά της σιγά σιγά αρχίζει να συζητιέται στα μουσικά στέκια.





Λίγα λόγια για τη Νατάσα Κωνσταντίνου

Η Νατάσα Κωνσταντίνου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι από μικρή ηλικία. Αρχικά ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της που ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι ενώ ανέκαθεν ένιωθε την ανάγκη να γράφει η ίδια τα τραγούδια της. Έτσι, χάρη στην δική της επιμονή και μελέτη, έμαθε κιθάρα μόνη της και ξεκίνησε τις εμφανίσεις της πρώτα στην Πιερία – όπου και μεγάλωσε – και αργότερα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στη Γερμανία. Είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική και το τραγούδι. Έχει εμφανιστεί δίπλα στον Κώστα Χατζή, τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Γιώργο Μαργαρίτη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την REAL MUSIC το νέο της single με τίτλο «Το Τραγούδι μας».