12 Φεβ 2019

Το Foyer Café Bistrot στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά άνοιξε …




Το Foyer Café Bistrot, το νέο εντυπωσιακό, μεγαλοπρεπές café μέσα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, άνοιξε τις πόρτες του, κλέβοντας τις εντυπώσεις των πολυάριθμων επισκεπτών που έκθαμβοι απολάμβαναν την ατμόσφαιρα και την κομψότητα του χώρου.




Όταν οι πόρτες του Foyer Café Bistrot άνοιξαν έγινε το αδιαχώρητο, καθώς επισκέπτες από τον Πειραιά αλλά και την ευρύτερη Αττική, εκπρόσωποι της ναυτιλίας και του επιχειρηματικού κόσμου, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι έσπευσαν να γνωρίσουν από κοντά ένα χώρο ιδιαίτερο, μοναδικής αισθητικής και κομψότητας. Την βραδιά έντυσαν οι μουσικές του Γιώργου Μουχταρίδη από τον Pepper 96,6.




Καύχημα το Foyer Café Bistrot για τον κόσμο, αλλά και για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και φυσικά για τους δημιουργούς του Κοσμά Καραβά, Δημήτρη Παναγόπουλο και Γιώργο Νικολάου, έχει γίνει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σημείο αναφοράς για την πόλη του Πειραιά, τους κατοίκους της, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. 



 Αισθητική, ποιότητα, υπέροχες μουσικές επιλογές, ιδιαίτερες χειροποίητες γεύσεις και μια πλήρως ενημερωμένη λίστα κρασιών με εκλεκτές ετικέτες, δίνει το στίγμα της απόλαυσης στο Foyer Café Bistrot το οποίο συγκινεί και έλκει τους επισκέπτες του. 



 Το Foyer Café Bistrot μέσα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ένα μνημείο με ιστορία 120 χρόνων, λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καθώς και κατά την διάρκεια των θεατρικών παραστάσεων και των δρώμενων.





Άρωμα θεάτρου, νοσταλγία, προσωπικότητα, ατμόσφαιρα. Με αυτά τα απλά, αλλά και τόσο σημαντικά συστατικά φτιάχτηκε το Foyer Café Bistrot. Ένας χώρος μοναδικός που συνδέει τις μνήμες του παρελθόντος με το παρόν και προσκαλεί σε μοναδικές αποδράσεις αισθήσεων και αισθημάτων.






Στα εγκαίνια του Foyer Café Bistrot παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με τη σύζυγό του Βάλια Κυριαζή, η Σταυρούλα Αντωνάκου - Πρόεδρος ΟΠΑΝ, η Ειρήνη Νταϊφά - Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, ο Νίκος Διαμαντής - Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Νίκος Μπελαβίλας - υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, η Υρώ Μανέ, η Ζέτα Δούκα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μάρα Δαρμουσλή, η Κόνυ Μεταξά, η Ελεάνα Κυρκιλή, η Ελένη Τώρου, ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η Νάντια Μπέλε, ο Κώστας Θωμόπουλος, η Αναστασία Φλασκή, η Ναταλία Μαργιώλη και άλλοι.





Foyer Café Bistrot

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Λεωφ. Ηρ. Πολυτεχνείου 32

τηλ.: 2104100450