10 Ιαν 2019

Όλοι στο στο Περιβόλι του Ουρανού!


ΕΔΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!
στο Περιβόλι του Ουρανού
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου
μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού


Μάρθα Καραγιάννη

 
Η νέα χρονιά βρίσκει στο Περιβόλι του Ουρανού, τον μεγαλύτερο Έλληνα λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, την αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, τον εξαιρετικό Στέλιο Διονυσίου και την ταλαντούχα Ασπασία Στρατηγού να χαίρονται την επιτυχία τους αλλά και τα χειροκροτήματα πλήθους επωνύμων - τραγουδιστών, ηθοποιών, δημοσιογράφων – οι οποίοι απολαμβάνουν και διασκεδάζουν με το εξαιρετικό πρόγραμμά τους.

Ζωζώ Σαπουντζάκη-Χρήστος  Νικολόπουλος

Μια φορά ποτέ δεν είναι αρκετή στο Περιβόλι του Ουρανού! Εμείς τραγουδάμε! υποστηρίζει η γεροδεμένη και άκρως επιτυχημένη παρέα των καλών ερμηνευτών και φαίνεται.
Το μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου δίνει τον τόνο και τα μικρόφωνα παίρνουν φωτιά με τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο και ιστορικό μαγαζί της Πλάκας να γίνεται μια παρέα.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Στέλιος Διονυσίου

Ανάμεσα τους ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, η Ζήνα Κουτσελίνη με την παρέα της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μάρθα Καραγιάννη, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, η Σοφία Βόσσου, ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί άλλοι. Κι επειδή η φιλοξενία έχει το δικό της ρόλο στο Περιβόλι του Ουρανού κανείς δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να τραγουδήσει.


Πίτσα Παπαδοπούλου-Ζωζώ Σαπουντζάκη

ΕΔΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ! Λοιπόν. Γιατί αυτό είναι το σύνθημα της δυνατής μουσικής συντροφιάς που κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι, το δυνατό ρεπερτόριο, την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και την σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό της, κρατά τα σκήπτρα της επιτυχίας.
 Η Ζήνα Κουτσελίνη με την παρέα της 

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός. Το πρόγραμμα ανοίγει το έθνικ συγκρότημα Λάου Λάου.
Στέλιος Διονυσίου- Στάθης Αγγελόπουλος,

Ποιότητα, κέφι και διασκέδαση στο ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού που εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. Σας περιμένουμε για μοναδικές απολαύσεις.


Ο Λάκης Γαβαλάς 

Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι