18 Δεκ 2018

Μικαέλα Σπινιέζη: Δυνατές συνεργασίες και ντεμπούτο στη δισκογραφία



H Μικαέλα Σπινιέζη  έχει χαράξει την δική της πορεία στα μουσικά δρώμενα γεμίζοντας ήδη με πολύ καλές συνεργασίες και κρητικές τις πρώτες σελίδες του βιογραφικού της  στην καλλιτεχνική της πορεία.
Με την ιδιαίτερη  λαϊκή φωνής της  και την ξεχωριστή παρουσία της κερδίζει  την αγάπη του κοινού  στους μουσικούς χώρους όπου εμφανίζεται .




Έφτασε λοιπόν η στιγμή όπου   θα κάνει ντεμπούτο  στη δισκογραφία  παρουσιάζοντας  το πρώτο της single που υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί .



Η καλλιτεχνική αφετηρία λοιπόν της  Μικαέλα Σπινιέζη  είναι το 2004 όπου βρίσκεται στο πλευρό της αξέχαστης Τζένης Βάνου   και στην συνέχεια συνεργάζεται με τους :Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Νίκο Οικονομόπουλο, Νίκο Κουρκούλη, Άλεκο Ζαζόπουλο, Λευτέρη Πανταζή, Ζαφείρη Μελά , Στέλιο  Διονυσίου,  Κατερίνα Στανίση, Βασίλη Τερλέγκα , Λένα Παπαδοπούλου , Δημήτρη Κοντολάζο κ.α



Δεκατέσσερα χρόνια γεμάτα από επιτυχίες στις πίστες που την έδωσαν την ωριμότητα έτσι ώστε σήμερα να είναι μια ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια και να κρατάει την δική της θέση στη νέα καλλιτεχνική γενιά