18 Νοε 2018

Ο Κωστής Μαραβέγιας 1/12 ανάβει τον ...φάρο μαζί με την Λόλα των παραστάσεων του στο "ANODOS Live stage"



Tο " ANODOS Live stage" και αυτό τον χειμώνα  δίνει το δικό του ξεχωριστό παρόν στα μουσικά καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας .
Όπως και τον περασμένο χειμώνα  έτσι και τώρα  θα παρουσιάσει από την σκηνή του
 την 1η Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο  τον Κωστή Μαραβέγια .




Ο  σημαντικός ερμηνευτή και μουσικός  της νέας καλλιτεχνικής γενιάς με μουσική παιδεία , ευγένεια και χιούμορ έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τις δισκογραφικές του επιτυχίες και τις μοναδικές πάντα εμφανίσεις του σε μουσικούς και συναυλιακούς χώρους.


 Έρχεται λοιπόν  και πάλι στην οδό Πειραιώς για  να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με την ομάδα των μουσικών του,  γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια μέσα από μια μουσική παράσταση που θα  κερδίσει τις καρδιές των φίλων της καλής μουσικής και διασκέδασης




Από Σάββατο 1η Δεκεμβρίου
κ
αι για όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου και 5/1/2019
Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι πια ταυτόσημος με τις δυναμικές του ζωντανές εμφανίσεις. Κάθε εμφάνισή του εμπεριέχει χορό, αυτοσχεδιασμό, νοσταλγία, χαρμολύπη, συγκίνηση καθιστώντας την μια μοναδική εμπειρία.
Για τις φετινές του εμφανίσεις στο ANODOS LIVE STAGE, ετοιμάζει ένα πρόγραμμα, προσεγμένο και καλοδουλεμένο όπως πάντα, αλλά και αρκετά διαφοροποιημένο.
 Εκτός από τα δικά του τραγούδια, τα αγαπημένα όλων μας από τη δισκογραφία του αλλά και το γνωστό μουσικό παιχνίδι με τραγούδια  που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το ξεχωριστό τρόπο του, θα ακούσουμε και νέες διασκευές τραγουδιών παλαιότερων δεκαετιών που ο Κωστής επέλεξε για να μας θυμίσει και να τις φέρει στο σήμερα, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο ακυκλοφόρητο τραγούδι. Όλα αυτά ντύνοντας τη σκηνή, μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, με τα αγαπημένα του λουλούδια, φτιάχνοντας έναν κάθετο κήπο στον οποίο περιπλανιέται και ονειροπολεί.
Η αισιοδοξία του σε συνδυασμό με τον δυναμισμό του αλλά και την εξαιρετικά ποικιλόμορφη προσωπικότητά του, δημιουργούν το ιδανικό κλίμα για μια ακόμη σειρά από ξεχωριστά live στο ΑΝΟΔΟΣ LIVE STAGE, αρχής γενομένης από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου.
Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα) και Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο).
Επιμέλεια σκηνικού: Λίνα Πάτσιου Επιμέλεια ήχου: Σωτήρης Παπάκος, Ανδρέας Κουταλάς. Επιμέλεια φωτισμών: Φίλιππος Τρέπας
Ετοιμαστείτε για τα πιο υπέροχα, νοσταλγικά, δυναμικά, ρυθμικά και μελωδικά Σαββατόβραδα παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια στο ΑΝΟΔΟΣ Live Stage.
ΑΝΟΔΟΣ Live Stage
www.anodoslivestage.gr
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. 210 34 68 100