9 Οκτ 2018

Ο ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ! ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ




Ο  Τόλης  Βοσκόπουλος
για πρώτη φορά  στο Ηρώδειο
 για μια και μοναδική συναυλία

την ΤΡΙΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις  21:00



Λίγες ώρες και ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για την πολυαναμενόμενη  συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο σήμερα  Τρίτη 9 Οκτωβρίου. 

 Ο Τόλης Βοσκόπουλος, πανέτοιμος για  αυτό το μουσικό γεγονός, θα φέρει στο Ηρώδειο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, τα   τραγούδια  της  ζωής του που έγιναν τραγούδια και της δικής μας  ζωής. Μια μοναδική συναυλία ενός καλλιτέχνη που αγαπήθηκε όσο κανείς. Γιατί ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος, ο δικός μας Τόλης, είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει στους πολυπληθείς θαυμαστές του, εξαιρετικές στιγμές .

Μαζί του στη σκηνή του Ηρωδείου δύο εξαιρετικοί σολίστες: ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι και ο Θανάσης Βασιλόπουλος στο κλαρίνο.

Στη συναυλία συμμετέχουν η πολυμελής ιστορική φιλαρμονική του Γαστουρίου της Κέρκυρας «ΟΜΟΝΟΙΑ» με διεύθυνση ορχήστρας τον Σπύρο Ράλλη και οι μικτές χορωδίες «ΑΧΑΡΑΒΗΣ» και «ΚΑΝΑΛΙΩΝ» της Κέρκυρας, υπό τη διδασκαλία της Αγάθης Κοσκινά, τρία σύνολα τα οποία συνόδευσαν τον Τόλη Βοσκόπουλο σε μια ξεχωριστή συναυλία στην Κέρκυρα ενθουσιάζοντας το κοινό.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στο Ηρώδειο! Με τις μεγάλες του επιτυχίες, τα τραγούδια του που έμειναν αναλλοίωτα μέσα στον χρόνο.

Την σκηνοθεσία της συναυλίας έχει αναλάβει η Σοφία Σπυράτου, τα σκηνικά υπογράφει ο Γιάννης Μετζικώφ και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.


Τόλης  Βοσκόπουλος
Τρίτη 9 Οκτωβρίου – 21:00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγείτου, Ακρόπολη

Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 95 €,  Α Ζώνη: 80 €,  Β Ζώνη: 65 €,  Γ Ζώνη: 45 €,  Άνω διάζωμα: 20 € κανονικό, 15 € μειωμένο (Φοιτητικό/παιδικό, άνεργοι, άνω των 65 με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών), ΑΜΕΑ: 10 €

Σημεία Προπώλησης:  www.ticketmaster.gr, Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00), Δίκτυο καταστημάτων Public.