24 Σεπ 2018

Γιάννης Νικολάου- Μικαέλα Δραμάνη "Πρόβα Generale" 29/9 στο " Μπαράκι της Διδότου"



 " Το Μπαράκι της Διδότου" θα παρουσιάσει τον Γιάννη Νικολάου και την Μικαέλα Δραμάνη σε μια ξεχωριστή βραδιά με τίτλο "Πρόβα Generale"
Βιολί : Αγγελική Ποτήρη 
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 22.00

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ εις εκ των δύο «Λαθρεπιβατών»,
(Παντελής Θαλασσινός ο έτερος), τραγουδοποιός ηθικός αυτουργός επιτυχιών που όλοι έχουμε αγαπήσει θα μας παρουσιάσει τα διαχρονικά τραγούδια του όπως «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε»,
«Ταξίδι στο όνειρο»,«Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανησυχώ» «Ίχνος»«Του φεγγαριού» «Τα άγρια πουλιά» «Αυγούστου η φωτιά»



Αλλά και τραγούδια από το νέο cd με τίτλο «ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ»…Έχει συνεργαστεί με την Χάρι Αλεξίου, την Δήμητρα Γαλάνη, τον Βαγγέλη Γερμανό,Τον Βασίλη Καζούλη, Πάνο Κατσιμίχα, Βασίλη Σκουλά, την Ελένη Δήμου,Λένα Αλκαίου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής Ελληνικής διαχρονικής μουσικής.



Με το χαρακτηριστικό παίξιμο του στην κιθάρα την εκφραστική φωνή του και με την πολύτιμη συνεργασία της ΜΙΚΑΕΛΑΣ ΔΑΡΜΑΝΗ και της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΟΤΗΡΗ μας υπόσχεται μια βραδιά με χειροποίητα τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο……..


Η Μικαέλα Δαρμάνη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, μας συστήθηκε το 2015 ,με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι» με αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων και αξέχαστων δημιουργών Αττίκ,Γιαννιδη,Καλδαρα,Μουζακη κ.α. Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες με γνωστούς αξιόλογους καλλιτέχνες και εμφανίσεις σε μεγάλες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αθηνών. Είναι μια ερμηνεύτρια με μια άκρως βελούδινη φωνή, μαγευτική και καθηλωτική έκφραση. Συνδυάζει τη θεατρικότητα και την απόλυτη ερμηνεία.

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΑ GENERALE είναι μια εξωστρεφής παράσταση με απρόσμενα αλλά αγαπημένα τραγούδια και με ξεχωριστές ερμηνείες

Διδότου 3 και Σίνα Κολωνάκι
Τηλ : 2103642990