30 Σεπ 2018

Τόλης Βοσκόπουλος : Aναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η σημερινή συναυλία του στο Ηρώδειο



Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αττική οδήγησαν στην αναβολή της προγραμματισμένης για απόψε συναυλίας του Τόλη Βοσκόπουλου στο Ηρώδειο, όπου θα γιόρταζε τα 60 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι.
 Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο δεκαήμερο, με την ημερομηνία να ανακοινώνεται εντός 48 ωρών.


Παράλληλα, θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων όσων δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η προγραμματισμένη συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου 30/9/2018 αναβάλλεται λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Με απόλυτο σεβασμό στους χιλιάδες φίλους του Τόλη Βοσκόπουλου που έκαναν τη συναυλία sold out σε χρόνο ρεκόρ ενημερώνουμε ότι η παράσταση θα δοθεί το επόμενο δεκαήμερο και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές 48ωρο μέσω δελτίου τύπου, μέσω ενημέρωσης του event στο www.ticketmaster.gr αλλά και των social media του καλλιτέχνη και της Ticketmaster Hellas.
Αναλόγως θα γίνει ενημέρωση και για τον τρόπο και την ημερομηνία επιστροφής των χρημάτων, σε όλους όσοι εκ των θεατών δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της.