27 Ιουν 2018

Βύρων Τσουράπης μέλος της... συμμορίας “Ευγενείς Αλήτες” τραγουδάει "Κράτα με σφιχτά”

Νέο Single Βύρων Τσουράπης 

« Κράτα με σφιχτά » Μουσική – ΣτίχοιΒύρων Τσουράπης


Το “Κράτα με σφιχτά” έρχεται να μας θυμίσει όλα αυτά τα απλά αλλά ουσιαστικά πράγματα που ίσως έχουμε ξεχάσει μέσα στο κυνηγητό της καθημερινότητας.
Ένα αυθόρμητο χαμόγελο, μια ζεστή χειραψία, μια σφιχτή αγκαλιά είναι οι τρόποι για να αισθανθούμε πως σε έναν κόσμο κυνικό και σε μια πόλη που τα φώτα της μας θαμπώνουν, υπάρχουν ακόμα οι ανθρώπινες σχέσεις που μας γεμίζουν δύναμη για ζωή και δημιουργία.
«Διώξε τις σκέψεις μακριά» και «Κλείσε τα μάτια για να δεις» την ουσία των πραγμάτων σήμερα, προτείνει ο Βύρων Τσουράπης συνοδευόμενος από ακορντεόν, κιθάρες, μαντολίνα, κρουστά “γιατί μπορεί αύριο να είναι αργά”...
Το νέο single «Κράτα με σφιχτά» κυκλοφορεί από την Heaven Music.


Βιογραφία:
Ο Βύρων Τσουράπης γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στις συμβολές των ποταμών Κηφισίας και Πανόρμου στα βάθη της πυκνής αθηναϊκής ζούγκλας.

Από αρκετά νεαρή ηλικία έδειξε απόκλιση προς την πολεμική τέχνη της μουσικής και άρχισε να εκπαιδεύεται και να πειραματίζεται χρησιμοποιώντας διάφορα από τα όπλα της.

Παράλληλα, κατέφυγε στα βουνά της Αττικής τα οποία χρησιμοποιεί έως και σήμερα για κρησφύγετο και βάση εφορμήσεων για τις μουσικές του επιχειρήσεις.

Προσπάθησε φιλότιμα να πάρει τον ίσιο δρόμο φοιτώντας για κάποια χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αλλά οι προσπάθειες δεν απέδωσαν καρπούς καθώς το μικρόβιο της μουσικής είχε πια προχωρήσει σε σημείο που δεν μπορούσε να καταπολεμηθεί.


Έχει λάβει μέρος και έχει ιδρύσει αρκετές μουσικές συμμορίες με πλούσια δράση ανά την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί μόνιμο μέλος της συμμορίας “Ευγενείς Αλήτες” υπό το γενικό πρόσταγμα του οπλαρχηγού Νίκου Πορτοκάλογλου.

Το “Κράτα με σφιχτά” είναι το δεύτερο προσωπικό του single μετά το “Μη λυπάσαι” και κυκλοφορεί από την Heaven.