10 Μαΐ 2018

Ζωή Τηγανούρια “Last Tango by Zoe” για μια βραδιά μόνο στο Εl Convento Del Arte



“Last Tango by Zoe”
με την  Ζωή Τηγανούρια
Για μια βραδιά μόνο
το Σάββατο 19 Μαΐου 2018
Λίγες μόνο ημέρες πριν μπούμε για τα καλά στην καλοκαιρινή περίοδο, η μοναδική Ζωή Τηγανούρια θα εμφανιστεί για μία βραδιά στο ατμοσφαιρικό El Convento del Arte, το Σάββατο 19 Μαΐου, με την υπόσχεση να μας ταξιδέψει μουσικά στα ερωτικά γεμάτα πάθος μονοπάτια του Tango...όπως μόνο αυτή γνωρίζει... 
Last Tango by Zoe” και Ζωή Τηγανούρια..
Αργεντινή, Ουρουγουάη, Astor Piazzolla και μεγάλοι Έλληνες συνθέτες...
Tango της Ρετρό εποχής και του Ελληνικού Κινηματογράφου…
Έννοιες συνυφασμένες με την συνθέτη, σολίστ του ακορντεόν & performer Ζωή Τηγανούρια, τη κοπέλα που έχει χαραχτεί στη μνήμη μας σαν το μελαχροινό κορίτσι που παίζει όρθια με το βαρύ μουσικό όργανο, και που στην αγκαλιά της φαντάζει σαν «παρτενέρ» του Tango.
Με τη συμπλήρωση της 10ετούς διεθνούς προσωπικής της καριέρας(δείτε σχετικό βίντεο εδώ) και την παρουσίαση του νέουτης video-clipLast Tango by Zoe”, η συνθέτης& βιρτουόζος του ακορντεόν, σε μια παράσταση υψηλής αισθητικής, πλημυρισμένη από τη σαγήνη του Tango, πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, ερμηνευτές και χορευτές.



Guest artists:
Στέλλα Χροναίου
Miler Rodriguez & Georgia Chandraki
Τραϊάνα
Συμμετέχουν:
Αλίκη Μαυροειδή & Μιχάλης Παπούκας
Πελαγία
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου
Συντελεστές :
Σύνθεση/Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Φλάουτο: Στέφανος Χατζηαναγνώστου
Κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς
Μπάσο: Γιώργος Πολίτης
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης

Η Ζωή Τηγανούρια συστήνεται:

Η Ζωή είναι μουσικοσυνθέτης, σολίστ του ακορντεόν και performer, «γέννημα-θρέμμα» της νήσου Σαμοθράκης. Άρχισε να παίζει παραδοσιακή μουσική στην ηλικία των δέκα ετών δίπλα στον βιολιστή πατέρα της, συνεχίζοντας την οικογενειακή μουσική παράδοση. Όταν ενηλικιώθηκε πήγε στην Αθήνα, όπου έκανε σπουδές πιάνο, αρμονίας και αντίστιξης στο Ωδείο «Νίκος Σκαλκώτας». Παράλληλα ξεκίνησε το ακορντεόν και εργάστηκε επαγγελματικά ως μουσικοσυνθέτης και ακορντεονίστα με σχεδόν όλους τους διάσημους Έλληνες τραγουδιστές. Το 2006, η Ζωή ξεκίνησε την προσωπική της δισκογραφία, διαμόρφωσε τη δική της ορχήστρα και πραγματοποίησε περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι γνωστή για τον ιδιαίτερα εκφραστικό ήχο της στο ακορντεόν και για τη μοναδικότητα της να συνθέτει και να ερμηνεύει μελωδίες συνδυάζοντας Παραδοσιακά, Tango, Latin, Jazz, ακόμη και Pop στυλ μουσικής.
Πού: El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παράσταση - Live: “Last Tango by Zoe”

Ημέρα παράστασης: Σάββατο 19 Μαΐου 2018

‘Ωρα έναρξης: 22:30
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Tηλ. 2105200602
e-mail: info@elconvento.gr

Είσοδος: 10 euro
Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR



Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social: