2 Μαΐ 2018

Στο El Convento del Arte 7/5 NEFELOPETRA -9/5 Kρινιώ Νικολάου-11/5 Da Band- 12/5 Idra Kayne




NEFELOPETRA
Στο El Convento del Arte
Τις Δευτέρες 7 και 14 Μαΐου 2018
H Νefelopetra μετά από 4 χρόνια επιτυχίας με το CIRCUS EXPLOSIVA και το Nefelopetra Aqua επιστρέφει στο μαγικό El Convento del Arte για δύο μοναδικές παραστάσεις 7 και 14 Μαΐου, με μια μουσική παράσταση φτιαγμένη από ήχους που θυμίζουν παλιούς Ιρλανδικούς μύθους.
Με επιρροές από τη Lorrena Mackennit, Secret Garden και Κέλτικες μελωδίες θα σας ταξιδέψει και θα ξεσηκώσει ενώ θα ακροβατήσει και σε πιο pop και rock μονοπάτια με soundtracks από ταινίες όπως το  Κill Bill και η Μισσιρλού .
Μαζί τους η ακροβάτρια Δανάη Μαλτέζου θα χρωματίζει εναερίως το μουσικό αυτό ταξίδι.
Φωνή- Βιβή Συκιώτη
Τύμπανα- Ιάκωβος Παυλόπουλος
Τσέλο- Νηρεύς Μαρκάκης
Κιθάρα-Πέτρος Πολίτης
Βιολί-Νεφέλη Μαρκάκη
Aκροβατικά-Δανάη Μαλτέζου

H oμάδα 


H Νefelopetra ιδρύθηκε το 2009 από τον Πέτρο Πολίτη και τη Νεφέλη Μαρκάκη.
Έχει παίξει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο Half Note, στο Cabaret Voltair, στο El Convento del Arte, και έχει ταξιδέψει στο Regency Casino Thessalonikis για δυο συνεχείς χρονιές, στην Ελάτεια, στα Κύθηρα και στην Πάρο.
Εμφανίστηκε επίσης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο κεντρικό stage του Συντάγματος υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών , στη Σύρο στο θέατρο Απόλλων και στο Mέγαρο Mουσικής Αθηνών.
Η ομάδα συνδυάζει τη μουσική, τον χορό και τα εικαστικά χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστορία. Οι δημιουργίες της είναι πάντα πρωτότυπες - μουσική σύνθεση, χορογραφία και video arts.

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παραστάσεις 7 και 14 Μαίου στις 21.00 η ώρα.

Μουσική παράσταση: NEFELOPETRA

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:00 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address :
http://www.elconvento.gr/

Είσοδος: 8 euro

Προπώληση εισιτηρίων:
www.viva.gr

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR 




Η Kρινιώ Νικολάου live
στο El Convento Del Arte

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018
Guest: Βαγγέλης Γερμανός 

Την επιστροφή της στις ζωντανές εμφανίσεις, σηματοδοτεί η μία και μοναδική μουσική παράσταση που θα δώσει η Κρινιώ Νικολάου, την Τετάρτη 9 Μαΐου, στο ατμοσφαιρικό El Convento Del Arte. Μαζί της σε αυτή την παράσταση και ο Βαγγέλης Γερμανός, με τον οποίο έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία.
Τραγουδίστρια και δημιουργός με μεγάλη προϋπηρεσία και σημαντικές συνεργασίες,  απέκτησε με τα χρόνια μια ισχυρή φήμη για την δυνατή της σκηνική παρουσία.
Πρόσφατα έκανε δυναμική επανεμφάνιση με καινούργια τραγούδια, ανάμεσα τους και το «Αγάπη πλανόδια», που ερμηνεύει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έχει κάνει αίσθηση.  Ξεχωριστές υπήρξαν οι συνεργασίες της με τον Γιάννη Σπανό, τον Κώστα Χατζή, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τον Βαγγέλη Γερμανό και τον Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο εκτός από τη σκηνή μοιράστηκαν και ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια της, «Το χατίρι».
Στο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει για το El Convento Del Arte, θα ερμηνεύσει αγαπημένα της τραγούδια του Leonard Cohen, της Zaz, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Άκη Πάνου, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μάνου Λοΐζου και του Μανώλη Χιώτη, μεταξύ άλλων. Τραγούδια που αποτελούν στάσεις σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι, πέρα από εποχές, γλώσσες, μουσικά στυλ και συνθέτουν το προφίλ μιας ξεχωριστής τραγουδίστριας.
Πού: El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσική παράσταση: Κρινιώ Νικολάου Live
Ημέρα παράστασης: Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 8 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr




 Da Band

Την Παρασκευή 11 Μαΐου το El Convento del Arte, θα φιλοξενήσει τους Da Band, ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που θα φροντίσει τη διασκέδασή σας με ένα πολύ δυνατό soul-funk χορευτικό πρόγραμμα διασκευών γνωστών ακουσμάτων, με επιρροές από Bill Whithers εως Mark Ronson και από Jamiroquai μέχρι Chaka Khan Ένα μουσικό σχήμα που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα party mood πρόγραμμα.
Με τις εκρηκτικές Ζωή Ναλμπάντη και Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, συνδυάζουμε εμπειρία, φρεσκάδα και πάθος για το groove σε ένα δυναμικό προϊόν μουσικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
 Da Band @ youtube:
https://youtu.be/pB0aJ_JM4Q4?list=PLII4IQYvwwjPqke14GEutG0IRhI7mENPy
Contact:
2)www.facebook.com/DaBandGreece
3)  ALEXANDROS MAMMOPOULOS      6932 75 7070
Συντελεστές:
Τραγούδι: Ζωή Ναλμπάντη  - Ερασμία Μαρκίδη
Πλήκτρα: Σταύρος Πετσαλάκης
Μπάσο: Σπύρος Πετρουνάκος
Κιθάρα: Ευθύμης Αντωνόπουλος
Τύμπανα: Αλέξανδρος Μαμμόπουλος
Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης


Πού: στο El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Πότε: Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Μουσική παράσταση: «Party mood» by Da Band
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος:  10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr


Οι Da Band συστήνονται:
APOCALYPSIS:
Ζωή Ναλμπάντη 
Πολυεργαλείο!! Από μικρή το όνειρο της ήταν να γίνει rock star.  Στα 5 της, ξεκίνησε η  καριέρα της στο τραγούδι, μπροστά στον καθρέφτη, με τη βούρτσα μαλλιών για μικρόφωνο... Ενθουσιασμένη η οικογένεια και ακόμα πιο πολύ η γειτονιά...Τελικά έγινε ηθοποιός που χορεύει και τραγουδάει... όπως Αμερική! Από το 1995 παίζει στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ερασμία Μαρκίδη
Φωνάρα / φυσικό δώρο, full pack,  η χαρά του ματιού και του αυτιού!! Σούπερ δασκάλα φωνητικής, με πάμπολλες top επιπέδου συνεργασίες! Ψηλή ξανθιά,  κάστανα μάτια, Ζυγός με Τοξότη..!! Διαθέτει καλή και τρυφερή καρδιά (μαρουλιού)… Φτιάχνει υπέροχη φραπεδιά και η σπεσιαλιτέ της….., τα μακαρόνια με κιμά. Κορίτσι για σπιτι…

Σταύρος Πετσαλάκης
Πλήκτρα (κατά δήλωση του), βασικές ενορχηστρώσεις, εμμονή στην ακρίβεια της πολυφωνίας και όχι μόνο!!  Μετά την αποθεραπεία του από το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, έκανε συνολικό delete σε όσα ήξερε από τα Ωδεία, και – επιτέλους – παίζει σούπερ funk!!!!!!!!!!!!!


Η σχέση του με το μπάσο αρχίζει σε μια τρυφερή και τροφαντή ηλικία που δεν μας αφορά. Έκτοτε συναντιέται με το συγκεκριμένο όργανο σε τακτά χρονικά διαστήματα της ζωής του, κυρίως μέσα από παρέες εξαίρετων και γενικότερα άπαιχτων μουσικών. Του αρέσουν κάπως τα ταξίδια, αλλά η προτίμησή του για επίγεια μέσα, όπως π.χ. τα ΚΤΕΛ, θα σταθεί εμπόδιο σε μια international καριέρα. Ισχυρίζεται πως, μετά τους σκύλους, οι μπασίστες είναι οι καλύτεροι φίλοι των τυμπανιστών. Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει bass-η για διαπραγμάτευση!!!!

Ευθύμης Αντωνόπουλος
Άφησε το Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας, για το πανεπιστήμιο της ζωής ( του μουσικού ) ! εξαιρετικός κιθαρίστας και cool ατομάκι, υπηρετεί με συνέπεια το «από τον καθένα με τις δυνατότητες του, στον καθένα με τις ανάγκες του». Μεταξύ προβών, μαζεύει ζαχαροκάλαμα στην Κούβα!


Αλέξανδρος Μαμμόπουλος
Παραγωγός διαφόρων γνωστών ραδιοτηλεοπτικών πονημάτων, παγκόσμιας εμβέλειας αποτυχημένος rock star, διαδίδει πως παίζει τύμπανα και εκτελεί και χρέη οπλονόμου στην μπάντα. Τυπικός “germano offizier”...







No ordinary love”
με την Idra Kayne
 στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»
του Πάνου Αμαραντίδη
                                     στο El Convento del Arte  
το Σάββατο 12 Μαΐου  2018

Η IDRA KAYNE, η soul funk queen της καρδιάς μας σε ένα “ακουστικό” live, έρχεται, μετά την επιτυχία της προηγούμενης φοράς, ξανά στο El Convento del Arte το Σάββατο 11 Μαΐου, για να  παρουσιάσει τραγούδια –soul, jazz, r’n’b - από τη διεθνή μουσική σκηνή που έχει αγαπήσει και σίγουρα ζηλέψει, αλλά και όλα εκείνα που την συγκινούν και την επηρεάζουν μουσικά…

Η Idra είναι με βεβαιότητα η αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας. Με υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή, με τόσο ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία, που νομίζεις πως η σκηνή είναι φτιαγμένη γι’ αυτήν. Η φωνή της έχει ένα εντυπωσιακό βάθος, το ιδανικό σόουλ γρέτζο μιας «μαύρης» ντίβας. Θα μπορούσε να είναι ένα από τα κορίτσια στο Dreamgirls, την ταινία του Μπιλ Κόντον που σκιαγραφεί καταπληκτικά τη μουσική βιομηχανία της δεκαετίας του ’60 στην Αμερική.

Official Facebook Page https://www.facebook.com/IdraKayne

Η Idra Kayne συστήνεται:
Η Idra Kayne γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα.
Με σπουδές 15 ετών στο χορό (κλασικό μπαλέτο και jazz), στη φωνητική (με τη Νένη Ζάππα, ενώ το 2007 αποφοίτησε από το Vocal Art Academy), με σεμινάρια τραγουδιού, σύνθεσης, ενορχήστρωσης και beatbox στο Rotterdam, στα πλαίσια του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Roots & Routes.
Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2000, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Το 2011 κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο επιτυχημένο musical τουJonathan Larson, "Rent" και τον Ιανουάριο 2012 κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ «Don’t Walk Away” με το ομότιτλο πρώτο single της να επιλέγεται σαν τραγούδι τριμήνου από το Jumping Fish.
Τo δεύτερο single "Love Love Love" κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012 με ένα video clip γυρισμένο στην Αθήνα και το L.A.
Το 2012 στα πλαίσια του Jumping Fish Festival ανοίγει τη συναυλία των The Heavy, τον Απρίλιο 2013, συμμετείχε ως opening act στη συναυλία της Hannah Williams στο FUZZ Club και στις Nouvelle Vague Days του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper, ενώ το καλοκαίρι του 2013 κάνει την πρώτη της μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Από το Νοέμβριο του 2016 έως το Μάρτιο του 2017 εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη και συμμετέχει δισκογραφικά στο τραγούδι "Υπνοβάτης" του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τον Ιούνιο του 2017 επέστρεψε στον Κήπο του Μεγάρου με το project "If I were a boy".
Το Νοέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο “MicDrop” σε παραγωγή του Δημήτρη Νάσσιου a.k.a Quasamodo, με 10 original συνθέσεις που περιλαμβάνουν και δύο συεργασίες έκπληξη με τον Βρετανό rapper Coppa και τον Πάνο Μουζουράκη.
Ασχολείται και με το θέατρο από το 2011 με συμμετοχή στην οπερέττα "Η Κόρη της Καταιγίδος" (2011), στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2013) ΑΝΝΙΕ (2013) και PRISCILLA (2014), SWEET CHARITY (2016) και στις παιδικές παραστάσεις  "Το Βιβλίο των Θρύλων” και “Το Δέντρο της Γνώσης”...

Συντελεστές:
Τραγούδι: Idra Kayne
Πλήκτρα: Βασίλης Αβραντίνης
Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Πού: στο El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Πότε: Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Μουσική παράσταση: «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»  No ordinary love
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος:  10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr