11 Μαΐ 2018

Στο EL CONVENTO DEL ARTE 15/5 Σοφία Μπιλιάτη Κωνσταντίνος Κρομμύδας- 16/5 Άρτεμις Ματαφιά- 18/5 Σύλβια Ευθυμίου



Miss Chance & Mister Choice
Showtime
 με την Σοφία Μπιλιάτη
& τον Κωνσταντίνο Κρομμύδα
στο EL CONVENTO DEL ARTE
Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Μόνο για μια νύχτα η Σοφία Μπιλιάτη μεταμορφώνεται σε Μiss Chance. Με τη θεατρικότητα της ερμηνεύει τραγούδια της ξεχωριστής καρδιάς της και μας ταξιδεύει σε ένα δικό της μαγικό κόσμο που μυρίζει άγριο τριαντάφυλλο (where the wild rose grows), θυμίζει  καλοκαίρι (summertime), δημιουργεί σεισμό (είσαι παιδί μου πειρασμός), ανεβάζει τη θερμοκρασία (fever), κρύβει ντοκουμέντα (δε λες κουβέντα), τριγυρνάει στην Αριστοτέλους (Οδός Αριστοτέλους) και δίνει ραντεβού με το όνειρο (αν θυμηθείς το όνειρο μου) ……
Ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, γεμάτο ζωντάνια και κέφι, την Τρίτη 15 Μαΐου στον ατμοσφαιρικό χώρο του El Convento del Arte, με την μοναδική Σοφία Μπιλιάτη.
Στο ταξίδι της αυτό την ακολουθούν πάντα και μόνο οι επιλογές της. Συνταξιδιώτης της ο πολυτάλαντος Mr choice Κωνσταντίνος Κρομμύδας!


Συντελεστές:
Ερμηνεία : Σοφία Μπιλιάτη
Πιάνο – Φωνή: Κωνσταντίνος Κρομμύδας
Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σοφία Μπιλιάτη
Ενδυματολογική επιμέλεια: Konstantinos Mitrovgenis
Photo by Mara Motaki

Πού:
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Μουσική Παράσταση: Miss Chance & Mister Choice Showtime

Ημερομηνία:
Τρίτη 15 Μαΐου 2018
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό.
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr
Είσοδος: 8 euro
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr





«Mare Nostrum ….Σ’αγαπώ»
με την Άρτεμις Ματαφιά
στο EL CONVENTO DEL ARTE
Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η απέραντη μαγική θάλασσα της Μεσογείου συναντά τα τραγούδια που αγαπάμε να ακούμε και κάποια και να τα σιγοτραγουδούμε..
Στο πλαίσιο της θεματικής μουσικής ενότητας «Προσωπικά» και «Όλες του κόσμου οι μουσικές» σε καλλιτεχνική επιμέλεια Πάνου Αμαραντίδη και μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις της, η μοναδική Άρτεμις Ματαφιά επιστρέφει, για να μας αποχαιρετήσει μελωδικά γι’ αυτή τη σεζόν, με την μουσική παράσταση «Mare Nostrum …. Σ’αγαπώ» στον φιλόξενο χώρο El Convento del Arte.
Την Τετάρτη 16 Μαΐου, και από ώρα 22:00 το κοινό θα έχει την ευκαιρία για μια τελευταία βραδιά, να απολαύσει το ηχόχρωμα και το εύρος της φωνής της Άρτεμις Ματαφιά με τραγούδια  από τις χώρες της Μεσογείου αλλά και τραγούδια πιο «προσωπικά» που έγραψαν ιστορία ….τραγούδια που είναι ιστορία….
Τις μεσογειακές γεύσεις και τις ετικέτες των κρασιών που θα απολαύσουν οι θεατές υπογράφει και προτείνει ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας.
Η Άρτεμις Ματαφιά συστήνεται:
Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι και τον χορό, τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές και μπουάτ της Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα συμμετείχε και ως χορεύτρια παραδοσιακών χορών σε διάφορα φεστιβάλ από το 1994. Έχει κάνει σπουδές μουσικής-μονωδίας στο Δημοτικό ωδείο Πρέβεζας  και στην Αθήνα στο Δημοτικό ωδείο Ζωγράφου και στο Εθνικό ωδείο, μελετώντας παράλληλα κλασική κιθάρα και τζαζ τραγούδι. Επίσης έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια μιούζικαλ σε Ελλάδα και Αγγλία. Γράφει μουσική και στίχους για τραγούδια ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές δουλεύοντας πάνω στο λαϊκό, σμυρναίικο, έντεχνο, παραδοσιακό και jazz ρεπερτόριο. Συμμετέχει σε μουσικές-θεατρικές παραστάσεις από το 2007 και διδάσκει τραγούδι (τοποθέτηση φωνής-ερμηνεία) σε ηθοποιούς, καθώς και σε όσους αγαπούν να εκφράζονται μέσα από αυτό. Φέτος συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» που παίζεται στο Θέατρο Broadway.
Συντελεστές:
Ερμηνεία : Άρτεμις Ματαφιά
Σκηνοθεσία / Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Ενδυματολογική επιμέλεια: Δημήτρης Στρέπκος-Celebrity Skin  
Πού:
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσική Παράσταση: «Mare Nostrum …. Σ’αγαπώ»  στο πλαίσιο της μουσικής θεματικής ενότητας «Προσωπικά»

Ημερομηνία:
Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό και ποτό.
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr




«Μικρές Ρωγμές»
με την Σύλβια Ευθυμίου και τον
Alex Papadiamantis
στο El Convento del Arte
την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Μετά από πολλές εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ της Ελλάδας παρουσιάζοντας τα ‘’χρώματα μεσογείου’’ η ΣΥΛΒΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ και ο ΑΛΕΞ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ επιστρέφουν ακόμη μια βραδιά στον ατμοσφαιρικό χώρο του El Convento del Arte την Παρασκευή 18 Μαΐου, για να σας μαγέψουν με τις ‘’ΜΙΚΡΕΣ ΡΩΓΜΕΣ’’.
 Ένα νέο και ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο στον καινούργιο και ομώνυμο δίσκο της Σύλβιας σε στίχους του Αλέξανδρου Μανταλβάνου, Νίκου Μωραίτη και Δημήτρη Ξιούτα και φυσικά μουσική Άλεξ Παπαδιαμάντης. Στο πρόγραμμα φυσικά θα υπάρχουν και πολλά γνωστά τραγούδια και αρκετές διασκευές από γενικότερα την ελληνική έντεχνη και λαική μουσική όπως ‘’Πριγκηπέσα’’ ‘’Τέλι-Τέλι’’ ‘’Σμυρνέϊκα τραγούδια΄΄ κ.α.   Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!


Η Σύλβια Ευθυμίου συστήνεται:
Γεννήθηκε στη μικρή αλλα πανέμορφη πόλη της Πάφου,στην Κύπρο.Με την μουσική άρχισε να ασχολείται από τα 8 της χρόνια κάνοντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας,πιάνου και θεωρητικών.
Τελειώνοντας το λύκειο αποφασίζει να φύγει από την Κύπρο και να μετακομίσει στην Ελλάδα για να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τη μουσική εφόσον είναι μια χώρα με περισσότερες ευκαιρίες προβολής ,εξέλιξης και περισσότερου ανταγωνισμού.
Αποκτάει το δίπλωμα κλασσικής κιθάρας με τον καθηγητή Γιώργο Φουντούλη και πτυχία ανωτέρων θεωρητικών(Αρμονίας,Αντίστιξης).
Συμμετείχε σε διεθνή φεστιβάλ κλασσικής κιθάρας (Διεθνή φεστιβάλ Βόλου,Φεστιβάλ Τέχνης και πολιτισμού Πορτο Χελι κ.α.)και σε διεθνείς διαγωνισμούς απ όπου και απέσπασε και βραβείο ως σολιστ το 2007 στον Βόλο.Παρακολούθησε επίσης σεμινάρια αναγνωρισμένων ξένων κιθαριστών..
Παράλληλα κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού.Εμφανίζεται με νεανικά συγκροτήματα σε διάφορες μουσικές σκηνές και στη συνέχεια πιο επαγγελματικά σε μουσικές και εντεχνολαικές μουσικές σκηνές.Παράλληλα διδάσκει σε ωδεία στην Αθήνα .
Την χρονιά του 2011 φοιτά στν σχολη TAS(the art studio ),σύγχρονη σχολή φωνής,κίνησης,επικοινωνίας με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Νικο Μουρατίδη.Συμμετείχε σε φεστιβάλ τραγουδιού(Kazarma)τις τρεις τελευταίες χρονιές.
Έχει συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες μέχρι και την γνωριμία της με τον συνθέτη Alex Papadiamantis που έγινε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2013 σε μια δική του μουσική παράσταση και μαζί έχουν δημιουργήσει την δική τους μπάντα όπου εμφανίστηκαν και συνεχίζουν να εμφανίζονται σε μεγάλες και γνωστέw μουσικές σκηνές με το όνομα Sylvia-Alex and the band.
Παράλληλα ήρθαν τα τραγούδια,οι πρόβες στο στούντιο,οι ηχογραφήσεις,η γνωριμία με τον Νίκο Μωραιτη και η ζωή της γέμισε χρώματα.
Το πρώτο της τραγούδι ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ κυκλοφορεί απο την 14Μusic και το δεύτερο ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ πάλι απο την 14music.Το τρίτο πάλι απο την ίδια εταιρεία με τίτλο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣ
 Ο δίσκος έχει πλέον ολοκληρωθεί με 7 τραγούδια και κυκλοφορεί από την heaven music στα public και στα καταστήματα ΙΑΝΟΣ καθώς  και σε ηλεκτρονική μορφή από τα amazon itunes και google store!!
Συντελεστές:
Ερμηνεία : Σύλβια Ευθυμίου
Μαέστρος/Ενορχηστρωτής / Βιολί: Alex Papadiamantis
Κώστας Δάρας-Πλήκτρα
Παναγιώτης Βλάχος-Τύμπανα
Μανώλης Πασχαλίδης-Μπουζούκι
Πέτρος Κουτρουμπής-Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Παναγιώτου-Μπάσο

Πού: στο El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Πότε: Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Μουσική παράσταση: «Μικρές Ρωγμές»

Διάρκεια: 3 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/

Είσοδος:  10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr