18 Απρ 2018

Στο El Convento del Arte 21/4 Ευαγγελία Μουμούρη 22/4 Μαρία Γράμψα 23/4 Παναγιώτης Πετράκης


μια μουσική παράσταση με την
 Ευαγγελία Μουμούρη
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Ενορχηστρώσεις: DaBand
Στο El Convento del Arte
Το Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Στο El Convento del Arte και τον Απρίλιο, ένα κουτί γεμάτο CARTES POSTALES περιμένει την Ευαγγελία Μουμούρη να το ανοίξει και να βρει ευχές, παράπονα, ερωτικές εξομολογήσεις, αφορισμούς και λόγια που περίμεναν χρόνια να διαβαστούν και να συνυπάρξουν μελωδικά με τραγούδια των Αττίκ, Σουγιούλ, Μουζάκη, Χιώτη, Ζαμπέτα αλλά και των Μάνου, Weill και Κραουνάκη σε ρυθμούς swing, latin, bossanova και tango.
Παλιά τραγούδια, άλλοι ρυθμοί, ίδια απόλαυση...
Η μοιρασμένη της καταγωγή της Ευαγγελίας, από Κέρκυρα και Αϊβαλί, επηρέασε τα μουσικά της ακούσματα. Γι αυτό - όπως λέει και η ίδια- ακροβατεί ανάμεσα στο belcanto και τον αμανέ.


Θα ακουστούν μεταξύ άλλων: Πόσο λυπάμαι, ‘Ηρθες αργά, Θα ξαναρθείς, Ιλισσός, Δώσε παιδί μου δώσε, Η βαλίτσα, Ο πασατέμπος, Που θα πάς, Ζώ με δίχως στεναχώρια, Το καράβι, Το δικό σου πεπρωμένο, Οι μοίρες, Η μαρκίζα, Ζελατίνα κ.ά.
Τις βραδιές στο El Convento del arte τις περιμένει και σας περιμένει με γλυκειά προσμονή...
Η Ευαγγελία Μουμούρη συστήνεται:
Η Ευαγγελία Μουμούρη γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς και Κοινωνιολογία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Coimbra  στην Πορτογαλία.
Αποφοίτησε με "άριστα" από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έκτοτε εργάζεται στο θέατρο το σινεμά και την τηλεόραση.
Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Θεσσαλικό Θέατρο, τα ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Πάτρας και Κρήτης σε ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου καθώς και στο Μουσικό θέατρο.
Συντελεστές:
Ερμηνεία : Ευαγγελία Μουμούρη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Ενορχηστρώσεις: DaBand
Κιθάρα: Ευθύμης Αντωνόπουλος

Πλήκτρα: Σταύρος Πετσαλάκης

Τύμπανα: Αλέξανδρος Μαμμόπουλος

Πού:
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσική Παράσταση: CARTE POSTALE

Παραστάσεις:
Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Διάρκεια: 2 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 10 euro
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr





ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»
“...της σκηνής και της οθόνης
του Πάνου Αμαραντίδη
με την Μαρία Γράμψα
 Ένα πιάνο μία φωνή
 στο El Convento del Arte  
την Κυριακή 22 Απριλίου 2018

«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ»!!! O κύκλος μουσικών παραστάσεων του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Πάνου Αμαραντίδη στη σκηνή του El Convento del Arte, σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Για αυτό και επαναλαμβάνεται την Κυριακή 22 Απριλίου 2018.  Ένα πρόσωπο εξομολογείται μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει τις προτιμήσεις, τις επιθυμίες, τις ανησυχίες και τα όνειρά του… κάθε τραγούδι μια θύμηση, ένα ταξίδι στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον… κάθε σκοπός ένα σφύριγμα για να ανοίξει η μνήμη μια πόρτα στις στιγμές, αυτές που ζήσαμε, αυτές που θέλουμε να ξαναζήσουμε, αυτές που ελπίζουμε να ζήσουμε αλλά και αυτές που μας κάνουν να αισθανόμαστε και να νοιώθουμε τους κτύπους της καρδιάς μας δυνατούς.
«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ», “…της σκηνής και της οθόνης”!!! Τραγούδια του ελληνικού και του διεθνούς ρεπερτορίου, που γράφτηκαν για να «υπηρετήσουν» σενάρια και σκηνοθεσίες και «έντυσαν» κινηματογραφικά και θεατρικά έργα που έμειναν αξέχαστα, όχι από την θεματολογία τους, αλλά απο τις μουσικές και τα τραγούδια τους. Τραγούδια που ξεχώρισαν και τα ξεχωρίσαμε…
Η Μαρία Γράμψα διαλέγει και παρουσιάζει τέτοια τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Τραγούδια ποπ, λυρικά, χασάπικα, δημοτικά, πόλκες και βαλς με ένα κοινό στοιχείο: άρχισαν τη "ζωή" τους ως μέρος μιας ταινίας ή μιας παράστασης και κατάφεραν να σταθούν ανεξάρτητα και να μείνουν στη μνήμη μας σαν αυθύπαρκτες δημιουργίες. Στιγμές έμπνευσης που αγαπήσαμε και άλλες που θα ανακαλύψουμε μαζί. Αρχαίο δράμα, αρχαία και σύγχρονη κωμωδία, λατρεμένος  ελληνικός κινηματογράφος, ευρωπαϊκό σινεμά, γερμανική επιθεώρηση, αγγλικό και αμερικάνικο μιούζικαλ... και όχι μόνο.
Τη Μαρία Γράμψα συνοδεύει στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Παγιάτης
«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ», και ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας βάζει την δική του πινελιά στην διασκέδαση, προτείνοντας ένα εξαιρετικό μενού και κρασιά απο μια πλούσια λίστα ετικετών .
Η Μαρία Γράμψα συστήνεται:
Η Μαρία Γράμψα σπούδασε μονωδία και κλασσικό πιάνο.  Πρωτοεμφανίστηκε ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στη Σκηνή Οπερέτας, αλλά την τράβηξε το μιούζικαλ. Ως σολίστ έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, παραστάσεις  ("Δαίμονες", Ν. Καρβέλα, "Chicago", Σ. Φασουλή, "Μελωδία της Ευτυχίας", Θ. Μαρσέλλου, "Βιολιστής στη Στέγη", R. Ruggiero, "Ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες", Σ. Σπυράτου.), και έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμα ρεσιτάλ με ποικίλο ρεπερτόριο. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Θέατρο και το έχει μαράζι. Επίσης δεν ολοκλήρωσε τη Νομική Σχολή του Πανμίου Αθηνών, αλλά αυτό το διαχειρίζεται καλύτερα. Με τον Πάνο Αμαραντίδη γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν στο μιούζικαλ «Βιολιστής στη Στέγη”.
Συντελεστές:
Τραγούδι: Μαρία Γράμψα
Στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Παγιάτης
Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Πού: στο El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
ΠότεΚυριακή 22 Απριλίου 2018
Μουσική παράσταση: «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ» “... της σκηνής και της οθόνης” με την Μαρία Γράμψα
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/
 
Είσοδος:  10 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr



 

με τον Παναγιώτη Πετράκη
στο EL CONVENTO DEL ARTE
Δευτέρα 23 Απριλίου 2018
Στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας
«Ολες του κόσμου οι μουσικές»
του Πάνου Αμαραντίδη
Ενα μουσικό & γευστικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου !!
Ενότητα - Ισπανία

Flamenco, Paso Doble, latin pop, jazz, salsa, merengue, tango, bolero και άλλα ισπανόφωνα αγαπημένα τραγούδια, θα πλημμυρίσουν ακόμη μια φορά, την Δευτέρα 23 Απριλίου, την σκηνή του El Convento Del Arte, με τον αγαπημένο ηθοποιό/ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας «’Ολες του κόσμου οι μουσικές» του Πάνου Αμαραντίδη, σε ενορχηστρώσεις του μαέστρου Κωνσνταντίνου Παγιάτη, γεμάτη ρυθμό, αισθησιασμό και πάθος.
Η τσιγγάνικη παράδοση της Ανδαλουσίας, οι δονήσεις των ισπανικών και λάτιν χορών και ο ερωτισμός της Ιβηρικής, θα αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις του κοινού, για να ζήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, εκφραστική και αισθησιακή εμπειρία...... ένα ταξίδι σε έναν αγαπημένο προορισμό με την φωνή του Παναγιώτη Πετράκη συνοδεία πλήκτρων, κρουστών και κιθάρας.
Το Ισπανικό μενού της βραδιάς που υπογράφει ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας θα συνοδεύσουν κρασιά απο τον υπέροχο ισπανικό αμπελώνα  που θα κάνει κάθε ουρανίσκο να χορεύει και αυτός φλαμένκο.
Ο Παναγιώτης Πετράκης  συστήνεται:
Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε θέατρο στη σχολή Βεάκη και παράλληλα ξεκίνησε να μελετά τραγούδι με τον διεθνούς φήμης βαρύτονο Κώστα Πασχάλη.
Συνέχισε τις σπουδές του πάνω στο αγαπημένο του θεατρικό είδος, το μιούζικαλ, στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος του ιδρύματος Fulbright.
Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική και έχει συνεργασθεί στο θέατρο με μερικούς απο τους πιο σπουδαίους Ελληνες και ξένους σκηνοθέτες. Ενδεικτικά αναφέρονται παράστασεις ορόσημο στην 20ετή πορεία του: Follow the fellow who follows a dream και Οι απάχηδες των Αθηνών στην Εθνική Λυρική Σκηνή, τα μιούζικαλ Saturday Night Fever, Funny Girl, Δαίμονες και Priscilla, Queen of the desert. Απο το 2010 συμπράττει με την Λαική ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Εχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και show.

Συντελεστές:
Ερμηνεία : Παναγιώτης Πετράκης
Σκηνοθεσία / Καλλιτεχνική Επμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης
Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Πού:
El Convento Del Arte
Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσική Παράσταση: “El fuego de la Pasión”

Ενότητα Ισπανία – Στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας «’Ολες του κόσμου οι μουσικές» του Πάνου Αμαραντίδη


Παραστάσεις:
Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Διάρκεια: 2 ώρες. Θα υπάρξει και διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30– Ωρα έναρξης: 22:00
Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό
Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr

Είσοδος: 12 euro

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr