26 Απρ 2018

Η Ζωή Παπαδοπούλου παρουσίασε στο Baraonda Music Hall το νέο της cd "να *ρχεται η άνοιξη"




να *ρχεται η άνοιξη…
μαζί με τη Ζωή Παπαδοπούλου
 Παρουσίαση νέου cd

Η άνοιξη ταιριάζει στη Ζωή Παπαδοπούλου.
Ανάμεσα σε αγαπημένους της φίλου, καλλιτέχνες, συνεργάτες  και δημοσιογράφους παρουσίασε το καινούργιο της cd να *ρχεται η άνοιξη… το οποίο φέρνει την υπογραφή του συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστου Νικολόπουλου και της εξαιρετικής Λίνας Νικολακοπούλου.



Στο Baraonda Music Ηall την Δευτέρα το βράδυ όλα έμοιαζαν με γιορτή. Μια γιορτή για τη Ζωή Παπαδοπούλου η οποία με κέφι, χαμόγελα και μπρίο ανέβηκε στη σκηνή  και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ερμήνευσε τα 11 υπέροχα τραγούδια που συνθέτουν το δίσκο της να *ρχεται η άνοιξη…



Τραγούδια για την αγάπη και την προσμονή, τον έρωτα και τη μοναξιά, φτιαγμένα με λέξεις και στίχους της Λίνας , «ντυμένα» με την υπέροχη μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου μας ταξίδεψαν από τη φωνή της Ζωής η οποία εξέφρασε την ευγνωμοσύνης της για την χαρά που της έδωσε η συνάντηση με τους δυο αυτούς σημαντικούς δημιουργούς.


 “Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένα μεγάλο δώρο…”  έλεγε η Ζωή Παπαδοπούλου τονίζοντας ότι ο δίσκος αυτός  έδωσε νέα πνοή στη μουσική της πορεία.



Ο Χρήστος Νικολόπουλος παρόν στην παρουσίαση του δίσκου σεμνός αλλά και καίριος αφού αναφέρθηκε σ’ αυτή την συνεργασία την οποία εκτιμά πολύ και καμαρώνει γι αυτήν πήρε το μπουζούκι του  και συνόδευσε τη Ζωή Παπαδοπούλου στο τραγούδι. 




Από τα πρώτα τραπέζια του Baraonda Music Ηall τη Ζωή απόλαυσαν και χειροκρότησαν φίλοι και συνάδελφοί της όπως ο Κώστας Μακεδόνας, ο Στέλιος Διονυσίου, η Γιώτα Νέγκα, ο Κώστας Καραφώτης, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Χάρης Μακρής, ο σύντοφός της Θοδωρής Πλεμμένος αλλά και η αγαπημένης της φίλη Ντίνα Νικολάου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου η Βάσια Κωσταρά και πολλοί άλλοι. Ο Κώστας Μακεδόνας μάλιστα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ζωής, ανέβηκε στην πίστα και οι δυο τους προσέφεραν ένα κεφάτο πρόγραμμα με υπέροχα τραγούδια.


Εν μέσω άνοιξης  λοιπόν και μιαςπολύ επιτυχημένης συνεργασίας με τον Γιάννη Πάριο στο Baraonda Music Ηall η  Ζωή Παπαδοπούλου απολαμβάνει  την επιτυχία του νέου της δίσκου "να *ρχεται η άνοιξη" με  τις υπογραφές  δύο πολύ σημαντικών δημιουργών,
του Χρήστου Νικολόπουλου και της Λίνας Νικολακοπούλου.