12 Ιαν 2018

Μιχάλης Χατζηγιάννης Θανάσης Αλευράς τελευταίο Σάββατο «Στο Φως»




Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  «Στο Φως»!

μαζί του ο

σκηνοθετική επιμέλεια: Ελένη Γκασούκα


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ 1 ΑΚΟΜΑ ΣΑΒΒΑΤO

-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Θανάση Αλευρά «Στο Φως» και παίρνουν παράταση για 1 ακόμα τελευταίο Σάββατο στις 13 Ιανουαρίου!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανεωμένος, δημιουργικός, γεμάτος θετική ενέργεια, και ζωντάνια ήρθε «Στο Φως» έχοντας στις αποσκευές του όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, παλιά και νέα τραγούδια, όλα όσα αγάπησε και αγαπά αλλά και φρέσκιες ιδέες, εξαιρετικής ποιότητας υλικά για ένα μοναδικό live party γεμάτο ζωντάνια, αυθεντικότητα και αισιοδοξία με την σκηνοθετική υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.

Φίλοι και καλλιτέχνες απολαμβάνουν την σύμπραξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον Θανάση Αλευρά «Στο Φως».


 Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη καθώς και η Κατερίνα Γκαγκάκη με την παρέα της όπου απόλαυσαν το πρόγραμμα με ενθουσιασμό και πολλά χειροκροτήματα.

Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη - έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες – τραγουδιστές της εποχής μας, μαζί με τον χαρισματικό και ταλαντούχο Θανάση Αλευρά έφεραν νέο αέρα «Στο Φως». Η συνάντησή τους μοναδική. Οι δύο τους άλλωστε έδεσαν από την πρώτη στιγμή... Αισιόδοξοι, αυθεντικοί και αναπάντεχοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ ένα εξαιρετικής ποιότητας πρόγραμμα, ενός μοναδικού live party το οποίο έχει τη σφραγίδα και την υπογραφή της Ελένης Γκασούκα.

Ο ηθοποιός - τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς φορώντας το πιο ωραίο του χαμόγελο, παίζει, χορεύει, τραγουδάει, μιμείται, με έξυπνες ατάκες, κέφι, ζωντάνια και πολύ γέλιο.

«Στο Φως», συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια που δίνει την δική της μουσική πινελιά στο πρόγραμμα.

«Στο Φως» για 1 ακόμα Σάββατο: 13 Ιανουαρίου! Μην το χάσετε!



ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%A9%CE%A3-845596085485536/?ref=hl