13 Δεκ 2017

Η Πολυτίμη με ...όνειρα κομμάτια και τους Qualified Reloaded 15/12 στο JAZZ POiNT σε ρυθμούς jazzy- soul-funk-blues

Πολυτίμη
featuring Qualified Reloaded lives
Η δυναμική soul-pop ερμηνεύτρια Πολυτίμη και οι Qualified Reloaded ενώνουν τις δυνάμεις τους στις 15/12  και μας παρουσιάζουν ένα jazzy- soul-funk-blues πρόγραμμα που θα μας ξεσηκώσει.



Μετά την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς «Κάθε τέλος, μια αρχή…» τον Φεβρουάριο του 2017 που εντυπωσίασε, η Πολυτίμη με όπλο τη δυναμική φωνή της και σε συνεργασία με τους Qualified Reloaded, οι οποίοι έκαναν αίσθηση στο μουσικό κοινό, με το ανατρεπτικό για τα ελληνικά δεδομένα άλμπουμ τους «Leave it all to fate» , ανεβάζουν ψηλά τον πήχη στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας και έρχονται για να ταράξουν για μια ακόμα φορά τα νερά στην Αθήνα με τα γεμάτα ενέργεια live τους.
Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, καθώς και πολύ γνωστές επιτυχίες από την αμερικανική μουσική σκηνή διασκευασμένες ευφάνταστα απ’ τους δεξιοτέχνες μουσικούς της μπάντας.


Σταμάτης Καππάτος-Κιθάρα,
Περικλής Χατζής-Μπάσο,
Θωμάς Ζήσης- Πλήκτρα,
Μιχάλης Σκουτέλης- Τύμπανα

(Damn your eyes-Etta James, Respect-Aretha Fraklin, Superstition-Stevie Wonder, No Ordinary Love-Sade, Light my Fire-Doors κλπ)

Η Πολυτίμη και οι Qualified reloaded δίνουν λοιπόν ραντεβού μαζί μας στο JAZZPOiNT και μας υπόσχονται αξέχαστη μουσική βραδιά.

DOORS OPEN 22:00
CONSERT BEGINS 23:00
COST 5€ WITH THE FIRST DRINK FOR THE ARTISTIC WORK

JAZZPOiNT * 18 AKADIMIAS / SYNTAGMA / ATHENS
reservation 2109803398, 6942022500