13 Δεκ 2017

ΣΥΛΒΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ : Παρουσίαση cd ''Μικρές Ρωγμές'' στην μουσική σκηνή HolyWood Stage!


ΣΥΛΒΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Παρουσίαση cd ''Μικρές Ρωγμές'' στην μουσική σκηνή HolyWood Stage!
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ
 
Μετά την σταδιακή κυκλοφορία πέντε ιδιαίτερων singles μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, η Σύλβια Ευθυμίου κυκλοφορεί το πρώτο της EP τόσο ψηφιακά όσο και σε φυσικό προϊόν (cd) με τίτλο “Μικρές Ρωγμές”!
Έχοντας προσθέσει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα “Έκτη Ώρα” και “Μια Λάθος Εποχή”, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δουλειά, πάντα με συνέπεια στον προσεγμένο στίχο και στην άρτια μελωδία!


Η ερμηνεία της Σύλβιας γεμάτη συναίσθημα και νοσταλγία, μετατρέπει τους στίχους σε εικόνες και μας ταξιδεύει γλυκά και μελωδικά! Τόσο μέσα από τα ηχογραφήματα της όσο και από τις live εμφανίσεις της, η Σύλβια έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα κοινού που την ακολουθεί πιστά κι έχει αποδείξει ότι είναι μια επαγγελματίας με τεράστιες φωνητικές δυνατότητες.  Δίπλα της στη μέχρι τώρα πορεία της ο εξαιρετικός Alex Papadiamantis, που με τις άρτιες συνθέσεις του και με τη συνεργασία εξαιρετικών στιχουργών, της έχει προσφέρει μια σειρά τραγουδιών που δεν έχουν ημερομηνία λήξης!
Αυτό το cd θα μας παρουσιάσει η Σύλβια Ευθυμίου την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στη μουσική σκηνή HolyWood Stage.  Στο πρόγραμμα εκτός από την παρουσίαση των τραγουδιών του δίσκου θα είναι πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες, συνεργάτες και φίλοι της Σύλβιας, που θα τραγουδήσουν μαζί της αγαπημένα γνωστά  τραγούδια, κάνοντας την βραδιά γιορτινή:
®   Γιάννης Σαββιδάκης
®   Λευτέρης Πλιάτσικας
®   Γιώργος Βάνας
®   Πολίνα Πρελορέντζου
®   John Sarhianakis
στα τραγούδια της Σύλβιας αλλά και των καλεσμένων της θα παίξει η μπάντα Sylvia Alex & the Band.

Ø Είσοδος ελεύθερη

Ø HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Ø Κρατήσεις: 2109700418/6942657651 & 6945314316