16 Οκτ 2017

Η Γλυκερία για τους φίλους της στο "Περιβόλι του Ουρανού"

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ!

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου,
Στέλιος Διονυσίου
μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού
Στων αγγέλων τα μπουζούκια συναντήθηκαν όσοι βρέθηκαν στο Περιβόλι του Ουρανού στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν. Με τον λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού  Χρήστο Νικολόπουλο να δίνει ρεσιτάλ, την αυθεντική Πίτσα Παπαδοπούλου, τον εξαιρετικό Στέλιο Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς, την Ασπασία Στρατηγού.



Εμείς θα τραγουδάμε!... υποσχέθηκαν και το έκαναν πράξη και με το παραπάνω.
Η φετινή τους σύμπραξη στο Περιβόλι του Ουρανού με ένα πρόγραμμα με τραγούδια διαχρονικά που όλοι έχουμε αγαπήσει και αξεπέραστες ερμηνείες είναι μοναδική και έχει το χρώμα της επιτυχίας.
Στο Περιβόλι του Ουρανού βρέθηκε η Γλυκερία αγαπημένη φίλη και ερμηνεύτρια τραγουδιών του Χρήστου Νικολόπουλου που με τη μοναδική της φωνή  ταξίδεψε ευχάριστα όσους την άκουσαν.


Η επιτυχία συνεχίζεται στο Περιβόλι του Ουρανού. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού ξεκίνησαν δυναμικά τις εμφανίσεις τους γνωρίζοντας ήδη ότι θα κερδίσουν ο στοίχημα της επιτυχίας.


Καλό λαϊκό τραγούδι, ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση και πολύ κέφι είναι τα συστατικά που φέρνουν το Περιβόλι του Ουρανού στην πρώτη θέση της βραδινής διασκέδασης.  Στο πρόγραμμα συμβάλουν με τις φωνές τους και την παρουσία τους ο Χάρης Μακρής και η Δήμητρα Μπουλούζου -δύο νέοι καλλιτέχνες που ανακάλυψε ο Χρήστος Νικολόπουλος και οι οποίοι εμφανίζονται στο πρώτο μέρος του προγράμματος,
Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.


Το Περιβόλι του Ουρανού ανανεωμένο και καλόγουστο εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. Σας περιμένουμε για μοναδικές απολαύσεις.

Εμείς θα τραγουδάμε …λοιπόν στο Περιβόλι του Ουρανού!
Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι