19 Οκτ 2017

Στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» μοναδικές μουσικές βραδιές 19 έως 22 Οκτωβρίου





Πέμπτη 19 Οκτωβρίου:
Νίκος Τατασόπουλος–Ιφιγένεια Ιωάννου–Νώε Ζαφειρίδης
«Ρεμπέτικο»
Τις γλυκύτατες πενιές και τα γεμάτα έμπνευση ταξίμια του σολίστα Νίκου Τατασόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου όσοι βρεθούν στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», σε ένα πρόγραμμα εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο ρεμπέτικο. Μαζί του ο δεξιοτέχνης Νώε Ζαφειρίδης στην  κιθάρα και το τραγούδι και η Ιφιγένεια Ιωάννου στο κανονάκι και το τραγούδι.
Ώρα έναρξης: 22:00.
Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.



 

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου:
Κώστας Δουμουλιάκας-Ελευθερία Κουρλιά-Δημήτρης Γκίνης
«με γλυκιές πενιές και μεράκια»
Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 22.30, το «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» υποδέχεται τον Κώστα Δουμουλιάκα (μπουζούκι-φωνή), την Ελευθερία Κουρλιά (κιθάρα-φωνή) και τον Δημήτρη Γκίνη (ακορντεόν), σε ένα ευχάριστο πρόγραμμα που βαδίζει σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια, χαραγμένα από μεράκια, καημούς και χαρές.
Ώρα έναρξης: 23:00.
Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.


 

Σάββατο 21 Οκτωβρίου:
Γιώργος Κουτουλάκης-Μαρία Δεναξά-Φώτης Τσορανίδης-Σπύρος Νίκας
«Από το ρεμπέτικο στο λαϊκό»
Τα Σάββατα του Οκτωβρίου, στο «Πέραν - το καφέ αμάν της πόλης»,  γλεντάμε με τον γνωστό – κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Ελλάς»- δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο, Γιώργο Κουτουλάκη, την Μαρία Δεναξά στο τραγούδι, τον Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα και τον Σπύρο Νίκα στο ακορντεόν, με ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε.
Ώρα έναρξης: 23:00.
Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο.


 

Κυριακή 22 Οκτωβρίου:
Σταύρος Νικολαΐδης-Επαμεινώνδας Βαλσαμής-Γιώργος Φουντούκος
«Αιγαιοπελαγίτικο Γλέντι»
Ένα ταξίδι στις μουσικές του Αιγαίου με συρτούς, μπάλους, σούστες, ικαριώτικο, αλλά και τανγκό και βαλσάκια πραγματοποιείται και πάλι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 16.00, στο «Πέραν, το καφέ-αμάν της πόλης», με τον Σταύρο Νικολαΐδη καριώτικη λύρα, τον Επαμεινώνδα Βαλσαμή-λαούτο/τραγούδι και τον Γιώργο Φουντούκο-κιθάρα, που θα μας παρασύρουν σε ένα γλέντι με νησιώτικο αέρα και ασταμάτητο κέφι και χορό.
Είσοδος: 3,00 ευρώ/άτομο. (Παιδιά έως 12 ετών χωρίς επιβάρυνση εισιτηρίου.)

Ηχοληψία: Θοδωρής Θεοχαρόπουλος.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-25.33.896
    
«Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης»
Λεωφόρος  Δεκελείας 20,  Νέα Χαλκηδόνα