25 Σεπ 2017

Χάρης Μακρής – Μάγδα Βαρούχα Σάββατο 7 και 14 Οκτωβρίου Σταυρός του Νότου Plus

Χάρης Μακρής – Μάγδα Βαρούχα

Σάββατο 7 και 14 Οκτωβρίου

Σταυρός του Νότου Plus


O Σταυρός του Νότου έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, υποδέχεται και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δουλειές τους.



Χώρια ΜΑΖΙ. Μια παράσταση η οποία "εγκλωβίζει" σε "μουσικά δωμάτια" τον έρωτα και τις εκφάνσεις του.

Ελευθερώνει με τραγούδια τα συναισθήματα στα οποία παραδίνονται δυο άνθρωποι. Ο ένας στον άλλον. Ή χάνονται σε αυτά. Ο ένας για τον άλλον. Όσο διαφορετικοί μοιάζουν, άλλο τόσο ίδιοι είναι. Μαζί και όχι χώρια, παντρεύουν μουσικές που θα φάνταζαν ξένες μεταξύ τους, αν δεν είχαν κοινό σκοπό τον κύκλο της ζωής της αγάπης. Σκοπός τους είναι να κρατήσουν τα μουσικά στερεότυπα μακριά και να πάρουν το κοινό μαζί τους, σε αυτά, τα δικά τους "δωμάτια"...



Ο Χάρης Μακρής αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους τραγουδιστές της γενιάς του. Με αργά και σταθερά βήματα, έχει κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων που βρίσκονται και εργάζονται στον κύκλο του ελληνικού τραγουδιού, ενώ παράλληλα απέκτησε ένα δυναμικό, νέο κοινό ηλιακά, που μέσα από τον ίδιο επιδιώκει να συνδεθεί με όλο το ιστορικό φάσμα και τις εκφάνσεις του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του πρώτου του δίσκου, άνθρωποι που τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα: Μιχάλης Κουμπιός, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός, Μίλτος Πασχαλίδης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Νίκος Μωραΐτης, Λίνα Δημοπούλου, Κυριάκος Ντούμος και άλλοι, του εμπιστεύονται δημιουργήματά τους.



Η γυναικεία παρουσία της παράστασης αυτής, η Μάγδα Βαρούχα, θεωρείται μια από τις πλέον νέες ανερχόμενες γυναικείες φωνές, 

με ιδιαίτερη ζεστή χροιά, περίτεχνα γυρίσματα και έναν χαρακτηριστικό λυγμό στην ερμηνεία της.

Γράφει στίχο, μουσική και δηλώνει πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει, ως αγαπημένη, κάποια από τις δύο «ιδιότητές» της.

Η παρουσία της στον χώρο, τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ιδιαιτέρως δυναμική. Με σημαντικές συνεργασίες, καλοστημένες πρωτότυπες μουσικές παραστάσεις και χαρακτηριστικές ερμηνείες.

Περιμένουμε, πολύ σύντομα, να ακούσουμε και επίσημα τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο. Ένας δίσκος σε συνεργασία με μια ομάδα εξαιρετικών συνθετών/στιχουργών , στον οποίο συμμετέχει και ως δημιουργός.



Παίζουν οι μουσικοί:

Άκης Μουχλιανίτης: Πιάνο – Ενορχηστρώσεις

Βασίλης Παπαδόπουλος: Μπουζούκι – Τζουρά

Ντίνος Χατζηϊορδάνου: Ακορντεόν

Βαγγέλης Κονταράτος: Κιθάρες

Χάρης Κελάρης: Μπάσο

Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα



Σκηνοθεσία : Νανά DaNooL Φατσή

Φωτογραφίες: Δημήτρης Γαρουφαλιάς

Make up Artist : Δημήτριος Γκίκας

Επιμέλεια παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου, Λωρίν Παρασκευοπούλου





Info:
Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 13€ (με μπύρα ή κρασί)
Σταυρός του Νότου Plus - Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975