2/8/17

Τριήμερη δημοπρασία στην Ερμούπολη της ΣύρουKapopoulos Fine Arts Auction House
Τριήμερη δημοπρασία στη Σύρο
4,5,6  Αυγούστου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΤΗΣ
Τριήμερη δημοπρασία στην Ερμούπολη της Σύρου, η οποία περιλαμβάνει έργα κορυφαίων Ελλήνων και διεθνών ζωγράφων πραγματοποιεί ο οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Fine Arts την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου στην αίθουσα τέχνης Ι. & Ε. Βάτη στην  Ερμούπολη της Σύρου, με δημοπράτη τον Γρηγόρη Καπόπουλο. 


ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΕΡΑΝΤΖΑΣ
Να σημειώσουμε ότι έχουν περάσει 18 χρόνια από την πρώτη φορά που ο οίκος δημοπρασιών Kapopoulos Fine Arts  πραγματοποίησε δημοπρασία στην όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων κάτι που πλέον αποτελεί θεσμό. 

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Τα έργα που θα δημοπρατηθούν φέρουν την υπογραφή σημαντικών  Ελλήνων ζωγράφων όπως είναι οι: Σπύρος Βασιλείου, Θανάσης Τσίγκος, Μάριος Πράσινος, Βασίλης Σπεράντζας, Νίκος Στεφάνου, Αχιλλέας Δρούγκας, Γιάννης Κόττης, Δημήτρης Γέρος, Χρίστος Καράς, Θεόδωρος Πανταλέων, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Μπενουά Παρέ, Τάσος Χώνιας, Μάρκος Βενιός, Απόστολος Λάβδας, Τάσος Μισούρας, καθώς και πολλών διεθνών ζωγράφων όπως οι Ερό, Σεγκί, Ντελαβάλ, κ.ά. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΣ
Ο οίκος δημοπρασιών Kapopoulos Fine Arts δίνει έτσι την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό, να έρθει σε επαφή τόσο με την ελληνική, όσο και με την ευρωπαϊκή ζωγραφική, καθώς πιστεύει στην συμπόρευση τους.  Επίσης δίνει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει έργα με πολύ χαμηλότερες τιμές εκκίνησης απ’ ότι η τιμή εκτίμησης τους. Ανάμεσα στα lots της δημοπρασίας, αρκετά ξεκινούν από 350, 500, 700 ή 1000 ευρώ, ενώ κάποια άλλα έχουν ελεύθερη τιμή εκκίνησης.
Τα έργα θα εκτεθούν στον ίδιο χώρο της δημοπρασίας την Πέμπτη 3 Αυγούστου
Δημοπρασίες:
Παρασκευή 4 Αυγούστου  10:00 μμ.
Σάββατο 5 Αυγούστου 10:00 μμ.
Κυριακή 6 Αυγούστου 9:00 μμ.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας: www.kapopoulosart.gr, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά: +30 210 8974 441 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@kapopoulosart.gr