27/7/17

Ο Νίκος Βέρτης στο "Οrama the music show" στη Θεσσαλονίκη

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΣΤΟ
ORAMA, ΤΗΕ MUSIC SHOW
για λίγες μόνο παραστάσεις
κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Ο Νίκος Βέρτης , μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη. Το Οrama the music show θα υποδεχτεί από τις  11 Αυγούστου και για λίγες μόνο παραστάσεις – κάθε Παρασκευή και Σάββατο – το Νίκο Βέρτη, με ένα πρόγραμμα επιτυχιών. Ο  Νίκος Βέρτης, δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό του στη συμπρωτεύουσα  και υπόσχεται ξεχωριστά βράδια διασκέδασης, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.


Μοναδικός καλλιτέχνης ,ανήσυχος και δημιουργικός ο Νίκος Βέρτης με την εξαιρετική φωνή και την άψογη σκηνική παρουσία, στο  Οrama the music show, φέρνει μαζί του τα τραγούδια  του – τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει –  το κέφι και τη «θετική»  του ενέργεια  και κυρίως την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση.

  Η Θεσσαλονίκη , η πόλη απ’ όπου ξεκίνησε τον περιμένει. Μαζί του  θα εμφανίζονται  οι Δημήτρης Καραδήμος, Αθηνά Μανουκιάν, Άννα Καμαρινού, Κική Σαββίδου και ο εξαιρετικός Δήμος Μπέης , οι οποίοι υπόσχονται ένα δυνατό, κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα.
Ο Νίκος Βέρτης, στο  Οrama the music show live  από 11 Αυγούστου, για λίγες επιλεγμένες παραστάσεις.

Νίκος Βέρτης 
ORAMA
ΤΗΕ MUSIC SHOW
(14o χλμ Θεσ/νίκης – Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου, 
2310 472323)

ΤΙΜΕΣ

160 ευρώ φιάλη απλή

 180 ευρώ φιάλη σπέσιαλ στα τέσσερα άτομα.

 80  ευρώ κρασί στα δυο άτομα...

20 ευρώ  εισιτήριο στο μπαρ με ένα ποτό

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 424058, 2310 476720