18 Ιουλ 2017

Οι ΕΚΜΕΚ σε ένα καλοκαιρινό live με ελεύθερη είσοδο στη Θεσσαλονίκη

ΟΙ ΕΚΜΕΚ LIVE
ΣΤΗΝ AKTH ΡΕΤΖΙΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΕΠΑΝΩΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οι ΕΚΜΕΚ σε ένα καλοκαιρινό live με ελεύθερη είσοδο που θα μείνει στην ιστορία!

 Η εξαιρετική τους μουσική παράσταση βασισμένη τόσο στη προσωπική τους δισκογραφία όσο και στα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών φτάνει στον μαγευτικό χώρο της Ακτής Ρετζίκα για να στήσει μια καλοκαιρινή φωτεινή γιορτή με παγωμένα cocktails και έναν έναστρο ουρανό δίπλα στη θάλασσα.
Ωρα Έναρξης: 10 μμ
Τ. κρατήσεων / info: 6937456551
Είσοδος Ελεύθερη

Σημείωμα
Τιμώντας τα καλύτερα στοιχεία της ελληνικής τραγουδοποιΐας και επηρεασμένοι ταυτόχρονα από την άλλη τους αγάπη, το Μεξικό και την λάτιν μουσική, οι ΕΚΜΕΚ κέρδισαν από την αρχή την προτίμηση του κοινού ως μια από τις δημιουργικότερες νέες παρουσίες, τόσο στη δισκογραφία, όσο και στα live. Το πρώτο τους άλμπουμ «Γλυκαίνει και δεν παχαίνει» (Lyra, 2011) απέκτησε γρήγορα σημαντικό airplay στα ραδιόφωνα της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε τραγούδια όπως το «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω» (διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη), «Αχ Μαρία» και «Η μπαλάντα της λογικής» να ξεχωρίσουν, ενώ το τραγούδι «Ο τραπεζίτης» έγινε το soundtrack του διεθνούς ντοκιμαντέρ της Deutsche Welle για την κρίση στη χώρα. Η συνεργασία τους με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Δε σε συγχώρεσα ούτε λίγο» και το single «Άγγελος Ξένος», έδωσαν νέα ώθηση συστήνοντας την μπάντα σε ακόμα ευρύτερο κοινό. 
Παράλληλα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους που περιλαμβάνουν πάντα προκλητικά ετερόκλητες διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια δισκογραφία​​​,  καθιέρωσαν τους ΕΚΜΕΚ ως μια απόλυτα δυναμική και ρυθμική συναυλιακή μπάντα. Η τελευταία τους κυκλοφορία είναι το single «Πουλί ξενιτεμένο» που κυκλοφορεί απο την 14 Music.