25 Ιουλ 2017

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου κλείνει με μια μεγάλη συναυλία στην Πετρούπολη.


Η καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου κλείνει με μια μεγάλη συναυλία στην Πετρούπολη  στο θέατρο Πέτρας στις 11 Σεπτεμβρίου 
 
Ο Αντώνης Ρέμος είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πλέον αγαπημένη λαϊκή φωνή της γενιάς του και της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και εξακολουθεί να διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών.


 Μοναδική και ιδιαίτερη η χροιά του, καταλυτική η αμεσότητά του καθώς και ανεπιτήδευτη, δυναμική και καθηλωτική η σκηνική του παρουσία, του δίνουν δικαιωματικά την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές. Μοναδικά Sold Out όπου κι αν εμφανίζεται, τραγούδια επιτυχίες που καρφώνονται στις πρώτες πάντα θέσεις των Charts και videos με εκατομμύρια views, στοιχειοθετούν το προφίλ του πιο δυνατού Έλληνα καλλιτέχνη.
Φέτος το καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος επιλέγει να συνεργαστεί με τις Μέλισσες, που αυτή την στιγμή θεωρούνται το Νο1 συγκρότημα στην Ελλάδα μέσα από μια διαδρομή 8 ετών με αλλεπάλληλες επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες. Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους 10 τουλάχιστον ραδιοφωνικές επιτυχίες που έχουν σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των charts και video clips σκηνοθετημένα από τους ίδιους που φέρουν εκατομμύρια views. Μια μπάντα, νέων σε ηλικία καλλιτεχνών, με frontman τον Χρήστο Μάστορα, με καλλιτεχνική συνείδηση και προσήλωση στην μουσική που έχουν κερδίσει την εκτίμηση καταξιωμένων συναδέλφων τους, σημαντική επιβράβευση στην επίμονη δουλειά τους.
Ο Αντώνης Ρέμος με τις Μέλισσες θα ταξιδέψουν σε 5 μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και  και θα ρίξουν την αυλαία  στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.
Φέτος για ακόμη μια χρονιά θα γευτούμε μαγικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του. Μαζί του οι Μέλισσες!
Αντώνης Ρέμος LIVE !
Special Guest MEΛΙSSES

Τηλέφωνο θεάτρου: 210 5012402
Τηλέφωνο ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ: 210 5066955