22/7/17

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – 40 ΧΡΟΝΙΑ» Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη 

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – 40 ΧΡΟΝΙΑ»

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ.
Τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για την προηγούμενη συναυλία ισχύουν κανονικά ...

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

Ο Βασίλης Καρράς για μια μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας την 1η Σεπτεμβρίου. Μετά την μεγάλη επιτυχημένη του συναυλία στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Καρράς έρχεται στην Αθήνα και στο Θέατρο Πέτρας για να γιορτάσει με το μεγάλο κοινό του, τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή.
Συμμετέχουν οι φίλοι και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά:


Χρήστος Δάντης, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωνσταντίνα, Νίκος Μακρόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας

Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες!

Να θυμίσουμε ότι  η συγκεκριμένη συναυλία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου και ακυρώθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.  Tα εισιτήρια από την προηγούμενη συναυλία ισχύουν κανονικά, αρκεί οι θεατές να έχουν μαζί τους το απόκομμα του εισιτηρίου.

Ο Βασίλης Καρράς οι φίλοι του και όλοι εμείς θα συναντηθούμε στο Θέατρο Πέτρας την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. Η προπώληση ξεκίνησε…

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι στο Θέατρο Πέτρας μαζί με τους φίλους του ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει»,  «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε δύο μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική. Γιατί….

Τα καλύτερα ταξίδια ,τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μαs