1 Ιουν 2017

LEON OF ATHENS "AEROPLANE" NEW VIDEO CLIP OUT NOW!



 

LEON OF ATHENS
ΑΕROPLANE
NEW VIDEO CLIP OUT NOW!



Oι εικόνες καταγράφουν την αγάπη στην σύγχρονη, ψηφιακή εποχή, την απόδραση και την ελευθερία. Το βίντεο παρακολουθεί μια σειρά διασυνδεδεμένων ιστοριών. Αποτυπώνει μια σχέση εξ αποστάσεως, την αθωότητα της παιδικής ηλικίας, ένα περιπετειώδες ζευγάρι εφήβων, ένα ενήλικο ζευγάρι και δύο ανθρώπους μετά την μέση ηλικία.

Ο δικός μας Leon κυκλοφορεί το βίντεο του ‘Aeroplane’, το οποίο σκηνοθετεί ο Robert Francis Muller, γνωστός για το βίντεο 'Real' των Years & Years. Συμμετέχει η Ελληνίδα ηθοποιός Μελία Κρέιλινγκ, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη.

To Aeroplane είναι το πρώτο επίσημο single από το επερχόμενο άλμπουμ του, σε παραγωγή του David Kosten, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017 από την Minos EMI.

Το κομμάτι ξεκινάει με επιβλητικές κιθάρες και εικόνες που θυμίζουν indie road ταινία. Ενώ οι στίχοι δημιουργούν αντικρουόμενα συναισθήματα γύρω από τις σχέσεις στην ψηφιακή εποχή, το τραγούδι ξεσπάει σε ένα ενθαρρυντικό ρεφρέν και γίνεται ελπιδοφόρος ωδή στην σύγχρονη αγάπη, τις χαμηλές και τις ψηλές της πτήσεις.

Δείτε το video του Aeroplane εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=lMYYkqf6PvE&feature=youtu.be


PRAISE FOR LEON OF ATHENS
“Brainy pop inspired by Bernardo Bertolucci, inflected with electronic, folk and other flavours” – The Guardian
“Leon of Athens has mastered the art of electronica-tickled, horn-smattered, melodic pop.” – NME

ΤΟ ‘AEROPLANE’ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ITUNES & SPOTIFY

Info
Leon of Athens - Aeroplane
Σκηνοθέτης: Robert Francis Muller

Follow Leon of Athens: