19/6/17

Νέα ημερομηνία για τη συναυλία Γιώργου Χατζηνάσιου – Γιώργου Θεοφάνους στο ΒΕΑΚΕΙΟΝέα ημερομηνία για τη συναυλία Γιώργου Χατζηνάσιου – Γιώργου Θεοφάνους
μετά την ακύρωσή της λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ
πάει .... Ελλάδα
Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους,
ΒΕΑΚΕΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
   9.ΟΟ Μ.Μ
Δυο συνθέτες, δυο πιάνα,
μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας
Με τις μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και  επιτυχίες του σήμερα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκινούν ένα μουσικό καλοκαιρινό ταξίδι, με πρώτο σταθμό το Βεάκειο στον Πειραιά, την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.
Στην παρέα τους μια ομάδα νέων ταλαντούχων τραγουδιστών,  η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών.
Ο Γιώργος Χατζηνάσιος  και ο Γιώργος Θεοφάνους,  Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
Στη σκηνή του Βεάκειου, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, σε μια διαρκή μουσική συνομιλία, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.
Επόμενοι σταθμοί αυτού του υπέροχου μουσικού ταξιδιού που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το χειμώνα από το Baraonda συνεχίζεται.... Μετά το Βεάκειο Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ οδηγεί  τον  Γιώργο Χατζηνάσιο και τον  Γιώργο Θεοφάνους, στο Βόλο 18 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου, στη Λάρισα 20 Ιουλίου. Επίσης ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ  θα φέρει τον  Γιώργο Χατζηνάσιο και τον  Γιώργο Θεοφάνους,  στην Κύπρο  2/7  Κούριο Λεμεσός   και 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.


Επόμενοι σταθμοί:
** Βόλος 18 Ιουλίου
** Θεσσαλονίκη 19 Ιουλίου
** Λάρισα 20 Ιουλίου.
** ΚΥΠΡΟΣ:  2/7  Κούριο - Λεμεσός   / 4/7 Σκαλί Αγλαντζιάς   Λευκωσία.

Info

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

 Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΒΕΑΚΕΙΟ / ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ / / 9.ΟΟ Μ.Μ
Τραγουδούν οι: Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής.
Συμμετέχει η Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Τιμή εισιτηρίου:  13€ προπώληση & 15€ ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr , τηλεφωνικό κέντρο 11876 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.