2 Ιουν 2017

Η " ΜΑΝΤΙΣΣΑ" από την ξεχωριστή Μαρίνα Σάττι


 Η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με νέο single Η «Μάντισσα» 
 Ίσως η πιο ταλαντούχα τραγουδοποιός της νέας γενιάς και ένα από τα πιο ανήσυχα πνεύματα της νέας μουσικής σκηνής, η Μαρίνα Σάττι, επιστρέφει με νέο single.

 

 Η Μαρίνα Σάττι έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια YouTube views με την πολύ-επιτυχημένη διασκευή της στο τραγούδι «Κούπες», το οποίο γνωρίζει επιτυχία αυτή την περίοδο στα clubs της Τουρκίας. Την Πρωτοχρονιά του 2017 μας χάρισε άλλο ένα ξεχωριστό track τη «Νιφάδα» καλωσορίζοντας έτσι τη νέα της δημιουργική περίοδο. Πριν λίγες μέρες η Μαρίνα μαζί με τη κοριτσοπαρέα της ξεχύθηκαν, χορεύοντας και τραγουδώντας, στο κέντρο της Αθήνας, σταμάτησαν τη κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους κι άφησαν το πάθος τους για τη μουσική να απλωθεί μέσα στην πόλη με τον πιο αυθεντικό τρόπο.
 Περαστικοί, καταστηματάρχες και όλοι όσοι έτυχε να βρίσκονται εκεί, συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο σε αυτό το αυτοσχέδιο «κινητό» street party που συνέλαβε η κάμερα.
 Η κυκλοφορία του «Μάντισσα» σηματοδοτεί το ξεκίνημα της συνεργασίας της Μαρίνας Σάττι με το νέο digital label του Antenna Group, την 314 Records.