12 Ιουν 2017

Χατζηνάσιος – Θεοφάνους λίγο πριν την συναυλία τους στο Βεάκειο βόλτα στο Πασαλιμάνι



Λίγες μέρες,  απομένουν για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Γιώργου Θεοφάνους στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά,  την Παρασκευή 16 Ιουνίου (9.OO μ.μ.) και οι δύο τους βρέθηκαν στην καρδιά του Πειραιά στο Πασαλιμάνι.

Εξαιρετικοί συνεργάτες, φίλοι πια μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη διάρκεια του χειμώνα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, είναι ένα δίδυμο που ξέρει να κερδίζει το κοινό του με τα τραγούδια του.




 Στο ατμοσφαιρικό Belle Amie, στο Πασαλιμάνι απόλαυσαν τον πειραιώτικο ήλιο, συζήτησαν, ήπιαν το καφέ τους και αστειεύτηκαν  με τους περαστικούς, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν βλέποντας τους απλούς και χαλαρούς είτε να φωτογραφίζονται, είτε να δίνουν συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι.

 Η βόλτα στο Πασαλιμάνι ήταν για τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους, μια ανάσα δροσιάς και δύναμης πριν ανέβουν στο Βεάκειο. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, υποσχέθηκαν ότι η κοινή τους εμφάνιση στο Βεάκειο, δεν θα είναι απλά μια συναυλία αλλά μια γιορτή με μεγάλες επιτυχίες, κόντρες μεταξύ των δύο τους και τραγούδια που θα τραγουδήσουν όλοι μαζί.

Το ραντεβού λοιπόν είναι στο Βεάκειο, Παρασκευή 16 Ιουνίου (9.OO μ.μ.)








*      Info
Γιώργος Χατζηνάσιος - Γιώργος Θεοφάνους, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ
ΒΕΑΚΕΙΟ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16  ΙΟΥΝΙΟΥ/ 9.ΟΟ Μ.Μ
Τραγουδούν οι: Άκης Δείξιμος, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλια Σωμαράκη και Μαίρη Στεφανακίδη. Στο μπουζούκι ο Γιώργος Παχής.
Συμμετέχει η Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Τιμή εισιτηρίου:  13€ προπώληση & 15€ ταμείο
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr , τηλεφωνικό κέντρο 11876 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.