15 Ιουν 2017

Anna Rezan feat. Barbara Sassari - “My Summer Night"

Anna Rezan feat. Barbara Sassari - “My Summer Night”


Το νέο τραγούδι της Άννας Rezan, “My Summer Night” στο οποίο συμμετέχει η Βαρβάρα Σάσσαρη.


Το video για το νέο τραγούδι της Anna Rezan σκηνοθέτησε ο Χρήστος Δασκαλογιάννης, ηθοποιός στη τηλεοπτική σειρά ‘Ταμάμ’ και γιός του διευθυντή φωτογραφίας, Γιάννη Δασκαλογιάννη.


Η ιδέα του τραγουδιού και του video είναι της Άννας και είναι πάλι….μία θετική στάση στη ζωή και η σπουδαιότητα της αγάπης στις ζωές μας. To My Summer Night” όπως και το ‘Let There Be Love’ συνίσταται μόνο από λέξεις με θετική έννοια, αν διαβάσετε τους στίχους.




 

Το video ξεκινάει με ένα gay ζευγάρι (που υποδύονται οι ηθοποιοί, Σπύρος Δέτσικας και Ζάννης Ζουγανέλης) που βρίσκουν την αγάπη και οι δύο γυναίκες που τους παρατηρούν, εμπνέονται να αναζητήσουν την αγάπη και να την ζήσουν.     

 

Η ιδέα της Rezan είναι ότι η αγάπη σε όλες τις μορφές της είναι εμπνευσμένη και σαφώς υπάρχει ένα κομψό, κοινωνικό μήνυμα και θέληση να υποστηρίξει την LGTB κοινότητα, καθώς η καλλιτέχνης υποστηρίζει διάφορους σκοπούς και αγώνες και πιστεύει βαθιά ότι η τέχνη είναι ένα καταπληκτικό κανάλι για την υποστήριξη καλών σκοπών.



 
 
Anna Rezan info

 
 
Το 2015 έπαιξε και τραγούδησε στο Dance Fight Love Die - With Mikis Theodorakis on the Road που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Asteris Koutoulas και θα κυκλοφορήσει το 2017. Δείτε το πρώτο clip της προώθησης της ταινίας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=YeCN90ibK10



 
 
Βαρβάρα Σάσσαρη info
 
Η Βαρβάρα Σάσσαρη έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές και παράλληλα μουσική θεωρία και πιάνο. Άρχισε να τραγουδάει σε διάφορες μπάντες όταν ήταν στο λύκειο. Αγαπάει την Jazz και το RnB και απολαμβάνει την Ελληνική μουσική. Το τελευταίο καιρό είναι ραδιοφωνική παραγωγός στο Envy Radio (facebook page: Envy Radio Official)