23 Μαΐ 2017

Τα επόμενα LIVE στην Ρότα Παρασκευή 26/5 (Δώρος Δημοσθένους ) -Πέμπτη 1/6 (Ζακ Στεφάνου Γιάννης Βενιαμίν)



Δώρος Δημοσθένους LIVE στην Ρότα

Παρασκευή 26 Μαΐου

22.00

Ο Δώρος Δημοσθένους ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο της Ρότας  μ’ένα τελευταίο Live την Παρασκευή 26 Μαΐου σε μια εμφάνιση που θα δώσει την δυνατότητα στο κοινό που τον ακολουθεί να έρθει πιο κοντά του.

Με τα τραγούδια από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Compere»  (Μουζάκης, Γιαννίδης, Σουγιούλ),  και με επιλογές από το έργο των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, Σπανού, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Κραουνάκη,  ο χαρισματικός ερμηνευτής θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα-επιτομή του καλού ελαφρού τραγουδιού με ευαισθησία ,αισθαντικότητα και ταυτόχρονα με το κέφι ,το χιούμορ και το επικοινωνιακό του χάρισμα.

Στον καλαίσθητο χώρο της Ρότας στο κέντρο της πόλης μας εκεί που οι αποστάσεις καταργούνται και όλοι γίνονται μια παρέα που τραγουδάει.

Στο πιάνο ο συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Παρασκευή 26 Μαΐου  στις 22.00

INFO:

ΡΟΤΑ (Πολυχώρος Άγκυρα)
Σόλωνος 124 Αθήνα
Κρατήσεις: 
210 3801033 και rota.solonos124@gmail.com

Είσοδος: 10€



Ζακ Στεφάνου | Γιάννης Βενιαμίν

Για νέους κόσμους

Πέμπτη 1 Ιουνίου @ Rota


Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν κρατώντας την -προσωπική τους πλέον- παράδοση  για ανοιξιάτικες και καλοκαιρνές περιοδείες στην επαρχία, φορτώνουν τις κιθάρες τους και ξεκινάνε το ταξίδι τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Το πρόγραμμα τους έχει εμπλουτιστεί με νέα κομμάτια, διασκευές καθώς και δικές τους συνθέσεις. Ταυτόχρονα επικεντρώνεται στην ελληνόφωνη μουσική, χωρίς αυτό να αποκλείει τις αναπάντεχες ροκ εν ρολ ή ποπ στιγμές που συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.


Ο Ζακ Στεφάνου και ο Γιάννης Βενιαμίν είναι χρόνια φίλοι και συνοδοιπόροι. Είτε επιλέγουν να διασκευάσουν Θανάση Παπακωνσταντίνου, είτε
Nirvana, είτε Αρβανιτάκη, είτε Lana del Ray, είτε γράφουν νέα κομμάτια, είτε επαναπροσεγγίζουν τον εαυτό τους, το κάνουν πάντα σαν μια φωνή και σαν μια ψυχή.


Η ισορροπία και η αρμονία, καθοδηγούν την μουσική τους, μιας και στην ζωή παλεύουν με τους δαίμονες τους ακριβώς για το αντίθετο. Ταυτόχρονα, καλοδέχονται φιλόξενα το "απρόσμενο" και το "απόκοσμο" για να λειτουργήσουν ως πατήματα και περάσματα για νέους κόσμους.


INFO:

Πέμπτη 1 Ιουνίου  21.30

ΡΟΤΑ (Πολυχώρος Άγκυρα)
Σόλωνος 124 Αθήνα
Κρατήσεις: 
210 3801033 και rota.solonos124@gmail.com

Είσοδος: 5€